- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
hayirli olsun:81:
sagol canım allah razı olsun cok guzelmiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun:81:
Canım hayırlı olsun Bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah Sağlıcakla da kucağına alırsın Ard arda güzel haberler veririz inşallah burdan Bol bol dinlenmene bak
kızlar herkese gunaydın...2 saat once transferim yapıldı inşallah sımsıkı tutunur rabbim yardımcım olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnn canım allah razı olsun rabbim hepimizin yuzunu guldursun ama fulyacım hemen anne psikolojisine girdim :)))))))) elimi karnımdan alamıyom
cnm hayırlı olsun seninde transferin. inş hepimizinki sımsıkı tutunur annelerine.. birlikte bekliyeceğiz bu süreci inş çoook mutlu günler bekliodur bizleri
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...yarın kandil hepimizde dua ederiz inşallah sımsıkı tutunsunlar diye
özgecim hamilelik nasıl gidiyor bakalım?
kızlar herkese gunaydın...2 saat once transferim yapıldı inşallah sımsıkı tutunur rabbim yardımcım olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım allah yardımcın olsun.. allah sana anneliği nasip etmiştir inşallah bebeğin sıraya girmiş geliyordur... allah dualarını kabul etsin. yorma kendini dinlen hep . bol bol meyva ye. gaz yapıcı şeylerden uzak dur. hapşurup öksürmemeye dikkat et...
canım bende 2 saat oldu transferden geleli banada ayın 25 inde test yap dediler tam 12 gun sonra sanada 13 gun demşler 12 sindede yapsan demekki belli olur ama benm işim belli olmaz belki dayanamam ayın 23 unde yapar sonra yine yaparım benmde senn gibi 5.gun transferi inşallah ikimizinkide sımsıkı tutunur
Canım ilk gün bende öyleydim Bütün gün elim karnımdaydı Sanki elimi koyarsam tutunmasını sağlayacakmışım gibi Allahım İnşallah bize de annelik duygusunu yaşatır
allah tutunmayıda nasip etsin sevgi inşallah güzel haberlerini bekliyoz haberdar et bizleride:::
Canım ilk gün bende öyleydim Bütün gün elim karnımdaydı Sanki elimi koyarsam tutunmasını sağlayacakmışım gibi Allahım İnşallah bize de annelik duygusunu yaşatır
valla ne bileyim...her ne kadar düşünmemeye çalışsak bile içten içe ciddi anlamda kaybetme korkumuz oldugu ıcın daha tam anlamıyla sindirmiş degılız.sen ne durumdasın?
hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun inşllah sonu guzel olur doktorun kımdı pazar gunude ne guzel sakın sakın transferın olmuştur tek embrıyomu transfer oldu
canım allah yardımcın olsun.. allah sana anneliği nasip etmiştir inşallah bebeğin sıraya girmiş geliyordur... allah dualarını kabul etsin. yorma kendini dinlen hep . bol bol meyva ye. gaz yapıcı şeylerden uzak dur. hapşurup öksürmemeye dikkat et...
koru kendini
garip bir şey dimi .. aslında anatomi olarak hamilesin, yavrun içerde ama 12 gün beklemen gerek gerçekmi diye??
allah herkese annelik nasip etsin..kimseyi evlatsızlıkla sınav etmesin rabbim ..
--- sabah kontrolüm var. gelince yazarım . gezimiz çok güzel ama çok yorucuydu... yeni geldik hemen bi size bakıyım dedim ..
ben yatar kızlar.. öpücükler...
ah ah hiç sorma elim karnımda geziniyom bide yukarı dogru tutuyom sanki düşerse tutucakmışım gibi bugun bakıyorum da şoyle hepimizin haline o kadar uzucuki rabbim yarınki mubarek mevlit kandilinin yüzü suyu hürmetine hepimize anneligi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn