- Konu Sahibi masalinguncesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki paylaşırım.Kaç çıktı sonuçlarınız?
Paylaşmak isterseniz tabıkı...ben burda şunu öğrendim gebelık tamamen Allah tan
Bugun benimde 1 ay geçti test verdım sabahtan
Heyecanla beklıyorum
Dostinex ve yasmin kullandım bir ay
Bakalım düşen var mı?
Geçen ay fsh 28Tabiki paylaşırım.
Adetinin 3.günü yapıldı,
Amh 0, 070
Fsh 19
Estradiol 5 den küçük
Çok umutsuz di mi?
Ya maşallah çok güzel çok sevindim, Dr dostinex ve yasminle mi bu değerleri düzeltti?Geçen ay fsh 28
E2 14
Lh 17
Prolaktın 47 çıktı
Dostınex yasmin verdi doktor
Saraçoğlu testere dişli Aslan pençesi verdi kullandım
Bugun adetın 3. Günü sonuçlarımı aldım
Fsh 8
Lh 6
E2 150
Prolaktın 2
1 ayda düzelmişler çok şükür
Umutsuz olmayalım Allah çok büyük
Geçen ay ilk defa gittim doktora kan tahlıl yaptırdım daha amh baktırmadımYa maşallah çok güzel çok sevindim, Dr dostinex ve yasminle mi bu değerleri düzeltti?
testere dişli Aslan pençesini nasıl kullandın kaç kaşık suya koyup günde kaç kez içtin?
Amh kaçtı unutmadan?
Dostun ed prolaktin, yasminde dig5er değerlerine etki etti sanırım?Geçen ay ilk defa gittim doktora kan tahlıl yaptırdım daha amh baktırmadım
Değerlerime göre erken menopoz dedı
Dostınex prolaktını düşürmek için verdi.
Saraçoğluna da gittim mağazaya sonuçlarla o da testere dişli Aslan pençesi verdi hazır sallama çay şeklinde
Folık asit balık yağı falan da aldım bir ay kullandım
Bugun test yaptırdım mutlu oldum sonuçlar böyle şimdilik de olsa
Benım fsh ve prolaktinim yüksekti bayağıDostun ed prolaktin, yasminde dig5er değerlerine etki etti sanırım?
Evet ya balık yağını bende duymuştum, omega 3 di mi? Hangi marka aldın?
testere dişli Aslan pençesi alırım bende inş.
Regline kac gun var? Bazen uzun sürebilir çatlatma ignesi belirtileri. Yine de bisey diyemiyorum. Kan testi yapsan hem icin de rahat eder hem sonuçta çıkar varsa.Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
12. GünÇatlatma iğnesi vucutta hamilelik belirtisi yapiyormus. Bence reglinin gecmesini bekle bir daha test yap. İnşallah gebesindir arkadasim
Merhaba, dun biraz daha koyuyduysa catlatma ignesinin etkisi olabilir. Regline kadar beklemeni önerebilirim arkadasimMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün ki testim böyle öğlen yaptım dün biraz daha koyuydu ama
Fsh deyisen bir hormon. Kurlerle gidersek aslanpencesi kullanin duzenli. Menopozla ilgili saracoglunum cok vidyolari var. Hepsinj izleyin. Kendinize sure taniyin o dediyi kurleri yapin. Yani bazen doktorlar birsey yapamayiz erken menopoz diyip gonderiyorlar. Allahin tabiatindan faydalanmak gerek.Tabiki paylaşırım.
Adetinin 3.günü yapıldı,
Amh 0, 070
Fsh 19
Estradiol 5 den küçük
Çok umutsuz di mi?
Bence kan testi yap bugun hem icinde rahat eder hem de sonuc çıkmış olur12. Gün
Yarın inşallah kesin yapacağım işteyim yoğunumBence kan testi yap bugun hem icinde rahat eder hem de sonuc çıkmış olur
İnşallah gebesindir. Bende cok merak ettim, sonucu yaz olur muYarın inşallah kesin yapacağım işteyim yoğunum
Tatbikiİnşallah gebesindir. Bende cok merak ettim, sonucu yaz olur mu
2 gün var ama düzensiz regli oluyorum evet bugün kan vericemRegline kac gun var? Bazen uzun sürebilir çatlatma ignesi belirtileri. Yine de bisey diyemiyorum. Kan testi yapsan hem icin de rahat eder hem sonuçta çıkar varsa.
İnşallah gebesinizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sonucunuzu paylaşın bizlerle2 gün var ama düzensiz regli oluyorum evet bugün kan vericem
Aminnn İnşAllah Tamam söylerimİnşallah gebesinizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sonucunuzu paylaşın bizlerle
Merhaba kan verdim 1,20 hamile değilimİnşallah gebesinizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sonucunuzu paylaşın bizlerle
Merhaba, olsun üzülmeyin siz yine de. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallahMerhaba kan verdim 1,20 hamile değilim