Umut fakirin ekmegidir a dostlar. Ikilemdeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 gün için bekle ya zaten taşınma ha diyince 2-3 günde olmuyor tabi siz yalnız yasiyorsunuz eşyanız azdır ama 16 gün için o umudu beklerdim.
Ev fiyat olarak normal cok ucuz degil oyle. O kadar temiz guzel olmasa da o fiyata o muhitte yine ev bulunur ama iste ikilemde kaldim oyle galiba ben de bekleyecegim

O kadar kolay olacağını hiç sanmıyorum yıllardır şansımızı deneriz, çokça video izledik gitmeleri hep bir yılı bulmuş

Huzurlu olduğunuz yerde yaşayın
Greencard düşük de olsa bir ihtimal olmazsa ihtimalini de düşünüp ona göre de planınız olsun

Hayirli olsun. Ya irlanda da aslinda cok gyzel olurrr ama 7 seneye kadar nasil uzatiyorsunuz ki peki

dil okulu vizesiyle geldim. 8 aylık vize veriyorlar. 2 defa dil okulu alma hakkın var. 1 kez daha uzatıp bir iş yerinde 1.seneni doldurduğunda irlanda türkiye anlaşmasıyla çalışma vizesi alıyorsun aynı iş yerinde 2 yıl daha calısma kosuluyla 3. senenin sonunda oturum kartı alıp iş değiştirebliyorsun, oturum kartını aldıktan sonra bildiğin vatandaş gibi oluyorsunuz, işsizlik maaşı vs. devlet size yardımlar yapıyor. sonrasında 3 sene sonra daha vatandaşlık süerçleri başlıyor yani çok zor değil araştırın irlanda türkiye anlşaması yazın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…