Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birgün öyle çıkar ki karşına aşktan daha öte olan sevgi şelalesine sahiptir çoşkulu akar ve uzun uzun tutmaz zamanı ve sanki ömür hemen bitecekmiş gibi hareket eder ve tutar ellerini kızın da olur oğlunda yeter ki zaman gelsin . Ben de en olmaz dediğim zaman eşimle karşılaştım ve iiyiki bu zamana kadar olmamış dedim ve inan sen de öyle dersin inşaallah.. Herkes ruh eşini bulsunbirgün yeniden taaaa derinden karsilikli aski yasamak istiyorum ve birde bitanecik kizim olsun kivir kivir simsiyah saclari ve kocaman siyah gözleri olsun
Profilinize baktım nişanlı diiyordu düğün ne zamana çeyiz hazırlıkları falanBen de evlenmek istiyorum artık :)
Ahh canım ya sorma 1 yıldır nişanlıyım ama hala ne zaman evleneceğimiz belli değil ortalıkta ne çeyiz var ne hazırlıkProfilinize baktım nişanlı diiyordu düğün ne zamana çeyiz hazırlıkları falan
İnşallah sen de atanırsın canım tez zamanda ben ufak tefek şeyler alıyorum ama artık hevesimde kalmadı açıkcası Allah herkesin gönlüne göre versin :)Hımm belirsizlik kötü bir şey sen atandın mı? Ben de atanmak için uğraşıyorum yeniden kpss ye hazırlanacağım puanı var mı bari nişanlının bazı aileler ilgisiz oluyor ama sen yiine de bir hevesle ufak tefek de olsa bismiillah diyip bir şeyler al inan kafan dağılacak pat diye de oladabilir yeter ki gerçekten Rabbim vakti geldi desin .Ben de ne zaman diye bekliyorduk nişanşıyken ama pat diye de yaptık düğünü kurtulduk telaştan
Birgün öyle çıkar ki karşına aşktan daha öte olan sevgi şelalesine sahiptir çoşkulu akar ve uzun uzun tutmaz zamanı ve sanki ömür hemen bitecekmiş gibi hareket eder ve tutar ellerini kızın da olur oğlunda yeter ki zaman gelsin . Ben de en olmaz dediğim zaman eşimle karşılaştım ve iiyiki bu zamana kadar olmamış dedim ve inan sen de öyle dersin inşaallah.. Herkes ruh eşini bulsun
Rica ederim sen canıgönülden istersen gerçekten de olmayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum hele ki evlilik sevgiili konusunda eş konusunda yalnızlık sadece ALLAH'A mahsus zaten ki...Olmayan da ya da üzüntünün arkasında bir olacak ve bir sevinç seni bekliyor demektir.güzel yüregine saglik ne güzel yazmissin insallah Allah herkese nasip etsin :)