- 28 Nisan 2015
- 165
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi suleekocaa58
oda atmıyor yani o hiç yapmıyortartıştıktan sonra bı sure mesaj atma bakalım bı de öyle dene ne yapıcak
peki sen ne yapıyorsunaynisi bnde de var 1 ay konusmasam konusmaz..tek değilmişim
ay hiç çekilmez yaoda atmıyor yani o hiç yapmıyor
ben hep msj atarim bir hafta gecer bakarim ondan ses yok atiyorum..bide bnmkide askerde kiyamiyodum sonn 1 aydir bnde umursamiyorum baktim o yazmaya basladi ufaktan..sende dene bncepeki sen ne yapıyorsun
vallahi çok sıkılıyorum bazen ne yani bu benden çok trip atıyor kimle ne konuştuğumu soruyor ayyyay hiç çekilmez ya
kendilerini ne sanıyo bu erkekler
yazmayınca da umursamaz oluyosun ne kadar sevdiğin belli felan diyorben hep msj atarim bir hafta gecer bakarim ondan ses yok atiyorum..bide bnmkide askerde kiyamiyodum sonn 1 aydir bnde umursamiyorum baktim o yazmaya basladi ufaktan..sende dene bnce
oyle demesi kolaylarina geliyo bn artil cck bunaldim cabalamaktan yoruldum..icimden gelmiyo mucadele etmek,bazn dusunuyorum omrumun sonuna kdr pesinden mi kosucam..bide haksiz bile olsa hakliyim diye diretiyo cogu zmn hakli oldugum halde tmm sen haklisin dedigim olmusturyazmayınca da umursamaz oluyosun ne kadar sevdiğin belli felan diyor
ay benimde yaa yeterki sussun diye tamam özür bile diledimoyle demesi kolaylarina geliyo bn artil cck bunaldim cabalamaktan yoruldum..icimden gelmiyo mucadele etmek,bazn dusunuyorum omrumun sonuna kdr pesinden mi kosucam..bide haksiz bile olsa hakliyim diye diretiyo cogu zmn hakli oldugum halde tmm sen haklisin dedigim olmustur
artik dur dememiz gerekiyo bunlara :))ay benimde yaa yeterki sussun diye tamam özür bile diledim
kesinlikle haklısınızkızlar şunu bilirim,eğer siz mesaj atmasanız,o ilişkiniz çoktan bıterdi,ilişki olmazdı,o ilişkiyi uzatan yuruten sız,bunalıpda omuzlamaktan vazgeçince bıter öle ilişkiler,meın olun