Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

susver09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
48
14
23
Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım

Sadece sabahları ya da sadece akşamları büyük tuvalet düzeni oluşturursanız bu tarz dertleriniz kalmaz.ya da tutun yani.umumi tuvalete büyük tuvalet yapılmasına çok sinirleniyorum.kimse tam temizleyemiyor çünkü.tuvaleti yani kendinizden banane.gerekli alet edevat yok ki uğraşan da yok.vücudunuz üzerinde söz hakkınız olsun biraz.tuvalet düzeni oturtulabilen birşey.genelde de sabah işe, okula gitmeden önce yapılır.

Dışarda ilk kakanızı yapışınız mı gerçekten?
Niye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayim😂😂 ölsem umumi tuvalette /ananemin köydeki evi hariç herhangi bir insanın evinde s.çamam .
Konu sahibi deli misin? İnsan k.çini islattigi tuvalet kağıdıyla temizledi diye hasta olur mu?
Çeksen donunu gitsen bile kendi b.kundan öyle kolay hastalık kapmazsın 😂😂 daha mantıklı şeyleri takıntı yap gözünü seveyim

Belki bilmiyor olabilir diyeceğim üniversite okuyorum diyor 4 yaşındaki yeğenim biliyor yapmayin böyle şeyler lutfenn
Ya biliyorum tabiki ama dışadıda taharet musluğundan tiksiniyorum kullanmak istemiyorum ve merak ediyorum cidden lütfen cevap verir misiniz doğrusunu yapmak istiyorum

Niye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayim😂😂 ölsem umumi tuvalette s.çamam .
Konu sahibi deli misin? İnsan k.çini islattigi tuvalet kağıdıyla temizledi diye hasta olur mu?
Çeksen donunu gitsen bile kendi b.kundan öyle kolay hastalık kapmazsın 😂😂 daha mantıklı şeyleri takıntı yap gözünü seveyim
Balon da yalayamıyor musun? 🤣🤣

Niye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayim😂😂 ölsem umumi tuvalette s.çamam .
Ya ne bileyim umumi tuvalet ya musluğu pistir bakteri falan vardır diye

Sadece sabahları ya da sadece akşamları büyük tuvalet düzeni oluşturursanız bu tarz dertleriniz kalmaz.ya da tutun yani.umumi tuvalete büyük tuvalet yapılmasına çok sinirleniyorum.kimse tam temizleyemiyor çünkü.tuvaleti yani kendinizden banane.gerekli alet edevat yok ki uğraşan da yok.vücudunuz üzerinde söz hakkınız olsun biraz.tuvalet düzeni oturtulabilen birşey.genelde de sabah işe, okula gitmeden önce yapılır.
Haklısınız ama gün boyu okuldayım mecbur kalıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ciddi soruyorum öğrenmek istiyorum

X