Umudunuzu kaybetmeyin 🧡 Aşılama, tüp bebek düşünürken kendiliğinden mucizeme kavuştum 🥹🙏🏻💜

En son gizli pcos diyen doktor M.Fatih Karslı mıydı?
merhaba , hayır değildi :) 6 farklı doktora gittim en son gittiğim doktor söylemişti. Pcos görüntüsü var dedi ama adetlerim ve yumurtlamalarım düzenli kilo problemim de yok dedim, bu tür vakalar gizli pcos olabilir demişti. Yani Belirti vermeden yumurtalılarda bi sürü kist görüntüsü olabilir demişti. Tabi bu M.F.K'ya danışmadığım anlamına gelmez ona da sormuştum kendi ilacını önermişti onu da kullanmıştım

Beta değeriniz 53 çıktıktan kaç gün sonra birdaha ölçtünüz ve kaç çıktı? Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ve bizlere de nasip olur :)
Amiiin dileyen isteyen herkese hayırlısı ile nasip olsun inşallah . beta ilk 53 çıktı, 2 günde bir verdim 60 çıktı. 60 çıkınca biraz üzülmüştüm kimyasal diye çünkü çok az artmıştı. sonra vermeye devam ettim 2 günde bir 137 çıktı , 2 gün sonra 301 çıktı . sonra doktorum bıraktırdı baktırmadı. 1 hafta sonrasına da keseyi gördük, muhtemelen kese göründüğüne göre 1500 ü geçmiştir dedi doktor.

Dün de kalp atışlarını dinlemeye gittik , Allahım o sesi duymayı nasip etti çok şükür Belki de dünyanın en huzur veren sesiydi o an. Bekleyen herkese o sesi duymak nasip olsun inşallah
Hala kendim bile inanamıyorum hamile olduğuma, beklemediğim anda geldiği için sanırım

Bende tüplerimi kontrol ettirmiştim ama açıktı. eşimde spermiyogram verdi sonuçlar kötü değildi , adetlerim hep düzenliydi ama bende 1 buçuk sene bir tanı koyulamadan bekledim her şeyi her ilacı denedim. En son saldım ve oldu. İnşallah senin de tutmuştur ve kavuşursun

Çok tşk ederim inşallah olmusturr bu sefer rabbim her şeyin en hayırlısını bilendir zamaninida o bilir ol dedimi oluyor işte

Yani şu an resmen benm içinde bulunduğum durum bu, ben 2defa kan verdim 53 çıktı sonra 82, doktorum 4gün bekle dedi şuan beklemedeyim. Şu an imkansız değil o zaman benim de durumum.

Yani şu an resmen benm içinde bulunduğum durum bu, ben 2defa kan verdim 53 çıktı sonra 82, doktorum 4gün bekle dedi şuan beklemedeyim. Şu an imkansız değil o zaman benim de durumum.
Kötüyü düşünme , çağırma asla. Sabır et değer yükselecek sen içini ferah tut. İmkansız asla değil yükselme eğiliminde gittikçe de yükselecek merak etme

Şu yorumu ağlayarak okudum hem sizin kadar heyecanlandım ve sevindim ve kendim için üzüldüm hastaneden geldim az önce kan testim negatif çıktı aşılama yapmıştım. İki yıldır istiyoruz olmuyor çocuğum. İlk kızım evlendiğim 4. Ayda olurken neden bu sefer olmuyor anlamıyorum doktor bişeyin yok yumurtalarım tembelmiş. E ilaçla o yumurtalar büyüyor da çaylıyor da ama yine de olmuyor umudum tükendi

Bende buraya her girdiğimde birilerine sevinip , birilerine ve kendime üzülüp çıkıyordum. Dile kolay tam 19 ay her gününü tek tek saydım, her ay umutla bekledim negatif görünce ağladım ama bak Allah hiç umudum kalmadı bundan sonrada artık olmaz dediğim yerde nasip etti, umudumun kırıldığı yerden çiçek açtırdı. O yüzden umudunu asla kaybedip moralini bozma. Bak ne güzel Allah bağışlasın çiçeğini sana 1 tane kızın var. Bugün veya bu ay değil belki ama yarın veya bir sonraki ay olacak olumsuz düşünme, kötüyü çağırma

Evet hep umudumuz tükendiğinde çiçekler açıyor inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin. Teşşekür ederim

Kızlar bu konuda bende çok üzülüyorum.
2020 de evlendım
2 sene bebek istemedık sonra denedık oldu
Ama boş gebelık gecırdım
Arastıralım dedım neden böle oldu
Bikaç doktora gıttım
İlk gebeklerde böle olur takılmayın devam edın dedıler kürtaj oldum yola devam ettım. 3 ay sonra tekrar denemek ıstedım denedım bu sefer kimyasal oldu
Gene gıttım doktorlara bakın bısey normal deıl bellıkı dedım
Tahlıller yapıldı eşinizde sizde normalsınız devam dedıler. Tamam dedım ama bıraz dınlenmek ıstedım 8-9 ay gectı yıne ıstedım yıne oldu bu sefer kalp sesıne kdr duyduk ama kese işe bebek doğru orantılı gıtmedı bebeğin kalbi durdu sonuç gene kürtaj ve sorununuz yok devam dendı.O kdr mutsuzum kı dedım kı yanı 3 ayrı sonuçsuzluk kımsede olmamıstır herhalde 1 sene bıraktım kendımı.Sonra bu senenın nisan ayı gb bende adet duzensızlıgı başladı düzenli adetim düzensız oldu
Başka doktora gıttım tesadufen Allah ondan da razı olsun.Bırak dedı adeti o dğzrne gırer
Senın bu bebekler neden düşüo?
Ahh dedım bılsem kımse gıttıysem allahtandır deyıp gonderdıler benı dedım
Kadın güldü
Senın sıkıntın %99 pıhtılaşma gb gorunuı dedı
Ailede var mı diye sordu
Valla dedim babam 9 kardes ben 5 kardes en ufak ölü doğum yada düşük yok.Yok sen test ver dedı tamam gıttım test verdım 6 lı panel de 4 mutasyon cıktı meger bende 4 genımde pıhtılaşma varmıs bunlarda cenin in tutunmasını engelleyenlermıs.Ey buyuk allahım dedım önceden bir doktorda aklımda şu ampulu yaksa nolurdu..
Ee tamam sorunu anladık hadı olsun dedık bu seferde bebek olmuo
Çıldırcam
Hsg cektırdık sağ tüpde az bi genıslık cıktı ama sebebı hidrosalnks değilmiş dahs once gecırılmıs bı cıkolta kıstı genıslestmıs olabılır tüplerde genıslık var sorun yok dedı cevat bey.Derkennnnnn ben hazırandan berı 4 ay spontene 1 kere de klomenle denedım tutmadı Allah versin

Meraba yorumunuzi okudum bende amh 8.51 fakat her şey normal, eşimde sperm yavaşlığı var fakat sizce bende pkos olabilirmi? Gizli pkos yani

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun gizli pcos tanısı nasıl koyuldu acaba ? Benim adetlerim düzenli kilom çok yok ama çok zor kilo veriyorum amh 1,85.

Allah gerçekten sabrını versin seni çok iyi anlıyorum. Bende bu 1 aylık süre zarfında 5-6 farklı doktora gittim. Kimse bana senin 19 aydır 1 kez bile kimyasalda olsa gebelik geçirmemen normal değil, bir yerde bir problem olabileceğinden bahsetmedi herkes her şeyiniz normal dedi gönderdi. Ne bir tedavi önerisi ne bir yönlendirme. Kafana takma olur deyip gönderdiler. Allah'a çok dua ettim allahım en azından kimyasalda olsa gebe kalayım diye. Son gittiğim doktor pcos görüntüsü var ve yeni değil bu dedi. Yani 6 doktora gittim önce 1 allahın kulu mu görmedi ultrasonda o görüntüyü. Doktor öyle diyince bu kez pcos'un üstüne düştüm 2 ay sonrasında rabbim nasip etti. Yani belki daha önce bana denseydi pcos görünümü var daha önce üstüne düşsem tedavisini araştırsam belki 19 ayın her ayı göz yaşı döküp kendimi suçlamayacaktım. O sebeple sizin de dediğiniz gibi olmuyorsa kesinlikle bir sebebi var altında yatan. 1 doktor ile kalmamalı sorun varsa birden fazla görüş almalı. Birinin göremediğini önemsemediğini diğeri görüp önemseyip üstüne düşüyor en azından sebep belli oluyor. Sizin de lütfen içiniz rahat olsun. Problem saptandıktan tedavsi başladıktan sonra bu kez olacağına olan inancım tam. Siz de inanın kendinize eziyet etmeyin. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olacak kesinlikle içiniz ferah olsun lütfen

Meraba yorumunuzi okudum bende amh 8.51 fakat her şey normal, eşimde sperm yavaşlığı var fakat sizce bende pkos olabilirmi? Gizli pkos yani
Merhaba , amh'nız biraz yüksek. Benimde ilk 4.35 di ona bile yüksek pcos olabilir demişti doktor. Pcos ilaçları ile amh 2.3'e kadar düşürmüştüm normale dönmüştü. Sonrasında hamile kaldım zaten.
Amh dediğimiz şey sizin yumurta rezerv sayınızı gösterir. Yani sizde çok fazla yumurta görünüyor. Pcos dediğimiz şey de zaten yumurtalıklarda düzensiz fazlaca yumurta kisti olması demek. Amh ile birlikte yumurtalıklarda birden fazla kist kesesi görünütüsü olur ultrasonla bakıldığında. Vajinal ultrason ile bakıldığında doktorunuz hiç bahsetti mi size böyle bir görüntüden ?
Benim gittiğim 5-6 doktor asla böyle bir görüntüden bahsetmedi ama bende uzun yıllardır varmış, son gittiğim doktor amh ile görüntüyü karşılaştırdı ve pcoss dedi. O sebeple bence doktora siz sorun hem amh'ınızı hem ultrason görüntüsünü.

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun gizli pcos tanısı nasıl koyuldu acaba ? Benim adetlerim düzenli kilom çok yok ama çok zor kilo veriyorum amh 1,85.
Merhaba , çok teşekkür ederim amh değerim ve vajinal ultrasondaki görüntü ile tanı kondu. Benimde adetlerim düzenliydi çok kilom yok ama zor kilo veriyordum ve hafif tüylenme problemim vardı. Bunlar birleşince tanı kondu. Sizin amh değeriniz normal gibi ama Tsh'ınızı (troid hormonu) kontrol ettirdiniz mi ? Tsh'ın (troid hormonu) yavaş çalışması gebeliğe engel olabilir genelde. Tsh yavaş ise kilo verme zor olur, halsizlik olur genelde.
Bu arada hemşireyim o sebeple bi kadar tıbbi terim ve bilgi veriyorum, araştırıp öyle veriyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Tsh de sorun yok ama tüylenme problemin var spor yapmama rağmen baya zor kilo veriyorum. Ultrasonda polikistik görünüm yok dediler ama gizli pcos olabilir önümüzden görünmüyordur belki de ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…