Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Ünide ilk ve acil yardım bölümü var onun için mesela Akdeniz Üni boy-kilo orantısı arıyor buna bakıyor alırken ama diğer üniler bakmıyor diye duymuştum.
Ataması çok daha kolay hemşirelerden daha kolay atanıyorlar hatta.
Ama çok zor bir meslek her şeyi göz önünde bulundurması lazım :26:
Ebelik var 50 puanla bile atandı bu sene ebeler:26::44:

Aslında kendisi benim gibi düz lise mezunu yani bu bölümlere özel dışında girme imkanımız % 1 bile değildir muhtemelen çünkü ygs puanımız iyi bile olsa lise mezuniyetimiz 2007.
Öncelikler fazla yani önümüzde.
Hem garanti meslekler olduğu için hiç boş kont. kalmaz
Bu yüzden ben özel düşünüyorum
Annem ebeliği yaz diyor aslında bana :26:
Arkadaşım devlete giricem diyor
Bilmiyorum nasıl olacak
Yeniden öss streside bir garipmiş yahu

İnşallah olur bu iki yıllıklar hariç şansınız var bence iyi bir çalışmayla :)

Bugün 2012 ygs sorularına baktım Türkçe, Tarih, Coğrafya harika sorular varmış kpss de hep zor sorulara kendimi alıştırdığımdan bana hafif geldi.
İnşallah 2013de böyle olur
Allahın izniyle fen derslerime başlamam lazım vizeler beni benden aldı zor kendime geldim
Matematikten derdim yok
Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlar

Sınavda kaydırmasaydım şuan memurdum demekki daha hayırlı şeyler çıkacak karşıma
Nasipten öte köy yok işte

Olmayacak iş olmuyor işte :44:

Bu ara da Tarihi iyi olmayanlara Hakan Dedenin videolarını öneririm
Tarih bilgim sıfırdı neredeyse onunla çözdüm, sevdim
Şimdi gayet hakimim diyebilirim

yardım ..selam arkadaşlar ben cbü de okuyorum ama nerdeyse bir sene gitmiyorum devamsızlık yapıyorum tekrar sınava girecem başvuruda diploma istiyorlar mı yada öğrenci belgesi falan ?

Bu ara da Tarihi iyi olmayanlara Hakan Dedenin videolarını öneririm
Tarih bilgim sıfırdı neredeyse onunla çözdüm, sevdim
Şimdi gayet hakimim diyebilirim

Benim kötüdür ama tarih çalışmıyorum hiç sınavdada yapmayacağım galiba :26:

Benim diploma notum 74 müş çok düşük çok .

3O civarı birşey gelir herhalde .Sevgi senin kaçtı ve senin istediğin bölüm kaç puanla alıyor ?

Diploma puanımı inan net olarak hatırlamıyorum ama 78 di sanırım başvururken aklımda kaldığı kadarıyla
Hemşirelik
İstanbul 434,
Edirne 386,
Kocaeli 404,
Zonguldak 376,
İstanbul özeller de en fazla 290.
( Hepsi YGS-2)
Bunları tutturamazsam eğer özel yazacağım gibi.

Bu arada annemin isteği olan Ebeliği de düşünüyorum
Oda en yüksek 367 imiş devlette..

Son düzenleme:
Geçen babam da tuturmazsan ,en kötü özelde okursun dedi :26: biz elimizde geleni yapalım olmazsa ,özeli yazarız .

Harç parası senelik 12.000 civarı değil mi offff yandık vallahi .

Bu arada lise mezunu hemşirelerin maaşları ,2.083—2.155 arasıymış :26: acaba ben de mi yazsam .

Olur neden olmasın
bende babama kıbrıs istiyorum dedim izin vermiyor en çok istediğim kıbrıs aslında.
Olmadı hemşirelik tutmazsa ebe olurum

finalleri bitirip geldim kızlar bugün başvurumuda yaptım kurtuldum o derttende
yarın çok sıkı çalışmaya başlayacağım tabloyu doldurmaya geldim bu seferrrr

finalleri bitirip geldim kızlar bugün başvurumuda yaptım kurtuldum o derttende
yarın çok sıkı çalışmaya başlayacağım tabloyu doldurmaya geldim bu seferrrr

Kuzum yaa ben bi türlü oturamıyorum su masaya bugünlerde

alarm canım yeter oturduğumuz keyfimize baktığımız tatlım yetmez mi sence de? tatlım 2 ay tek çalışacağız ya unutma ne kadar erken kazanırsan o kadar avantaj 2014 te sınav değişecek tekrar kim uğraşsın ya birde ona uyum sağla şu 2 buçuk ay çalışıp kurtulalım saat belirycem canım sende istersen o saattlerde ne net olacak nede başka bir şey çalışıyor olacağız sonra kendimizi ödüllendiririz kk ile :) ya birde şöyle bir şey var insan kendini neye alıştırırsa öyle gidiyor oturup nette taıklmaya alışınca insan ders falan çalışamıyor odaklanamıyor yani o yüzden kısıtlama getirmemiz lazım artık

birde unutma yani her zaman kkda sohbet edilir her zaman gezilir keyif çıkarılır ama 2 buçuk ay fedakarlıktan sonra kazanmış olup rahatlayıp bunları yapmak daha güzel olur er geç o sınav kazanılacak sonuçta uzatmanın bir anlamı yok ki yıprandırıyor insanı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…