• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

hoş geldin canım ekliyorum ismini :)

Tamam canım :) Hoş buldummm :16:
Hoşgeldin canım bende aynı o durumdayım :61: Ama ben dershaneye gitmeyeceğim.

Geçen senden az buçuk temelin varsa dershaneye pek gerek yok tatlım zaten, evde düzenli çalışarak gayet başarılı olabilirsin :34:
Ben başkası zorlamadan pek çalışmıyorumda :26:

Tamam canım :) Hoş buldummm :16:

Geçen senden az buçuk temelin varsa dershaneye pek gerek yok tatlım zaten, evde düzenli çalışarak gayet başarılı olabilirsin :34:
Ben başkası zorlamadan pek çalışmıyorumda :26:

Umarım her şey güzel olur canım :61: Anlat bakalım sen hangi bölümü istiyosuun tm misin mf mi ? :61: Nerde yaşıyosun :61:

Umarım her şey güzel olur canım :61: Anlat bakalım sen hangi bölümü istiyosuun tm misin mf mi ? :61: Nerde yaşıyosun :61:

Mf yim canım ben.. İstanbul Teknik-Mimarlık istiyorum, Bursa'da oturuyorum burda bir dershaneye yazıldım ama dershanem daha başlamadı. Evde kendim internetteki konu anlatımı sitelerinden çalışıyorum..

Sen canım bölümün ve hedefin ne nerede yaşıyorsun :))

Mf yim canım ben.. İstanbul Teknik-Mimarlık istiyorum, Bursa'da oturuyorum burda bir dershaneye yazıldım ama dershanem daha başlamadı. Evde kendim internetteki konu anlatımı sitelerinden çalışıyorum..

Sen canım bölümün ve hedefin ne nerede yaşıyorsun :))

Sml hemşirelik çıkışlıyım canım bende mf'yim :61: Yine aynı şekilde hedef hemşirelik aklımda belli bir yer yok yani neresi olsa fark etmez bana bakalım onu yıl sonunda düşüneceğim :61: Antalya'da yaşıyorum ben :61:

Mathilda yarın mı girceksin sınava canım

Allah yardımcın olsun başarılar canım inş. çok iyi geçer sınavn :)

Çok düşüncelisin canım teşekkür ederim şimdiden pazar günü giriyorum ben umarım iyi geçer :61:
Güzel haberler vermek istiyorum :61:

tık tık tık
komşu topikten misafir ablanız geldi :3:
canlarım hepiciğinize başarılar dilemeden geçmek istemedim
inşallah hepiniz başarıcaksınız
bunun için de önce sistemli çalışçaksınız, gerisini de Allaha bırakıp hayırlısı diyeceksiniz.
zor bi süreç ama sonu paha biçilemez mutluluk
hadi kolay gelsin :16:

tık tık tık
bunun için de önce sistemli çalışçaksınız, gerisini de Allaha bırakıp hayırlısı diyeceksiniz.

ayyy hoş geldin abla :1::1:
ya başarsak da boş belli bölümleri kazanmakdıktan sonra yinede umudu kaybetmemk gerekr bakalım artık hayılrısı çok sağol :) :)

tık tık tık

Çoook teşekkür ederiz umarım güzel olur her şey :61:

bende pazar günü gircem ama tabi öylesine :) hiç çalışmadım

Keşke bende iki yıl önce öylesine girmiş olsaydım kendimi denemeyi çok isterdim şimdi heyecan stres beni yiyip bitiriyo :14:

Çoook teşekkür ederiz umarım güzel olur her şey :61:

Keşke bende iki yıl önce öylesine girmiş olsaydım kendimi denemeyi çok isterdim şimdi heyecan stres beni yiyip bitiriyo :14:

canım sakın stres yapma elinden geleni yaptın çalıştın sen Allaha bırak gerisini stres yaparsan sınavda hiç bir şey yapamazsın rahat ol

Back