Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Bu arada sagopam emeğine sağlık canım Bi de şey mi yapsak hani katılanların isimlerini bi liste şimdilik sagopam, yağmurunelleri,mathilda11 var galiba ama :26:

Bu arada sagopam emeğine sağlık canım Bi de şey mi yapsak hani katılanların isimlerini bi liste şimdilik sagopam, yağmurunelleri,mathilda11 var galiba ama :26:

hoş geldin tatlım :) altına ekliyorum şimdi canım :) Birlikten kuvvet doğar beraber kazancaz inş. senn de ataman olur inş. canım

şöyle düşündüm şimdilik ygs den bir hazırlanmaya başlayalım bir kaç ay sonra lysde eklenir şimdi eklesem çok uzun olurdu onuda ekleriz :)

Canım Esma'yı da eklesek ya
Girince görür,katılır yüksek ihtimal
Onun içinde motivasyon olur hem

Son düzenleme:
Kızlar beni de alın aranıza

Geçen sene hedefime ulaşamadım diye gitmedim, bu senede hazırlanıyorum.. Dershaneye yazıldım bakalım artık :))

hangi konuları bitridğinizi söyleyin ekleyeyim kızlar isminizi bitrenler kısmına

Kızlar beni de alın aranıza

Geçen sene hedefime ulaşamadım diye gitmedim, bu senede hazırlanıyorum.. Dershaneye yazıldım bakalım artık :))

Hoşgeldin canım bende aynı o durumdayım Ama ben dershaneye gitmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…