- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
İnşallah canım ne zamandır bekliyorsunAllah razi olsun canım. Inşallah bu sefer olur ya.
Dokuz ay bittiİnşallah canım ne zamandır bekliyorsun
Bende 9.cu ayda hamile kaldım cnm darısı inşallah başına olsunDokuz ay bitti
Amin canım Allah razı olsun darısı başınaAaaa çok güzel maşallah. Hayırlı bı şekilde kucağına alırsın inşallah. Evet soğan Kuru de denedim.
AminnnnnnnnnAmin canım Allah razı olsun darısı başına
Yani ben kürunde etkisi oldugunu düşünüyorum ama tabiki önce Rabbim ol diyecekki olacak demek zamanı gelmisti Rabbim isteyen herkese versin kimseciklerin kucağını boş birakmasin
Evet 15gun ama hamile deyilim sonuclara gorezde gecikme var
Merhaba hoş geldin Aramıza Hakkında hayırlısı inşallah seninle aynı bat günü olan bir sürü arkadaşımız var burada İnşallah hepiniz Hamiş kalırsınızBat 14 şubat yeni üye oldum bu konu içinherkese merabalaar
Çookk teşekkeür ederim inşallah 3 aylık evliyimMerhaba hoş geldin Aramıza Hakkında hayırlısı inşallah seninle aynı bat günü olan bir sürü arkadaşımız var burada İnşallah hepiniz Hamiş kalırsınız
Aminnn canım Allah razı olsun darısı başına insallahÇookk teşekkeür ederim inşallah 3 aylık evliyimSizinde hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
Canim 2 gun gecikmeli geldi 9 mart@Birkucukeylulmeselesi
@R4bi4
@Svghzr
@Nazlican258
Cokopremses
A Ankey
Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
Sağlık olsun canım inşallah bidahaki aya nasip olurCanim 2 gun gecikmeli geldi 9 mart
Merhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat zaman geçmiyor bir türlü yumurtlama olduktan 6 gün sonra kanamam oldu, şuan da herşey normal arada kasıklarımda batma oluyor acaba diyorum sonra da normal gününü yaşa diyorum kendime beklemek çokkk zor O:) sana da Rabbim en hayırlısını nasip etsinSağlık olsun canım inşallah bidahaki aya nasip olur
Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bu ay olmazsa bebiş bende denemek istiyorumBende 9.cu ayda hamile kaldım cnm darısı inşallah başına olsun
Geçen ay soğan kürü yaptım hiç ama hiç beklemiyordum büyük surpriz yaptı bana meleğim :)
Soğan kürü yaptinmi hiç daha once
Bilmiyorum çok ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama yine de ümitlenidim galiba ümitleneceğim kadar...Belki bebisin seninledir ay hadi insallah
Amin canım elbet zamanı var inşallah en kısa zamanda kavusursun bebegineMerhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat zaman geçmiyor bir türlü yumurtlama olduktan 6 gün sonra kanamam oldu, şuan da herşey normal arada kasıklarımda batma oluyor acaba diyorum sonra da normal gününü yaşa diyorum kendime beklemek çokkk zor O:) sana da Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Geç dollenmeyse çıkmaz testlerde canım yarın gene hastalanmazsan bence gidip kan ver ay inşallah seninledir meleginBilmiyorum çok ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama yine de ümitlenidim galiba ümitleneceğim kadar...
Cuma günü yapmıştım test. Negatifti. Hâlâ adet olmadım.
İnşallah gerek kalmaz canım ama ben yine de yazayım sana:Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bu ay olmazsa bebiş bende denemek istiyorum
Günde bir kere mi aç ya da tok karna nasıl içeceğiz bilgi için teşekkür ederim birde hemen adetten sonra mı başlamak gerekiyor yani hangi tarihlerde içmemiz gerekiyor netten araştırdım birçok şey yazıyorİnşallah gerek kalmaz canım ama ben yine de yazayım sana:
1 orta boy soğan
Bir buçuk su bardağı klorsuz su
5 dakika boyunca kaynat suz iliyinca iç şifa olsun bebis olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?