- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Amin canım daha yaşın çok genç üzülme olur senin eşin kaç yaşında
Baksana cnm burdan izle http://m.youtube.com/watch?v=M1itfbZ-BbU
saraçoğlundan dinledim adet bitimnden 7 gün snra 15gün yapın diyo sabah öğle yada öğlen akşam snrada adet yaklaşımı 7 kala 7 gün yapın diyor
ve incir kürüne geçin diyor
saraçoğlundan dinledim adet bitimnden 7 gün snra 15gün yapın diyo sabah öğle yada öğlen akşam snrada adet yaklaşımı 7 kala 7 gün yapın diyor
ve incir kürüne geçin diyor
Linki yanlış atmışım düzenledim cepten girdiğim için karışıklık oldu :) evet cnm doğru bence yap eski konulara göz attım herkedin kistleri kaybolmuş ve adetleri düzene girmiş inşallah sendede işe yarar 😚
Evet incir kürü sonraymış önce kisti iltihabı atmak lazım
merhaba hanımlar yaklaşık 3 yıldır bebek hasretiyle yananlardanım bendegelin birbirimize destek olalılım güzel haberlerimizle birbirimize umut olalım
İnsallah canim insallah :)Aynen cnm bende ters etki yaptı oysaki çok umutlanmıştım küçültmesi içinneyse Rabbim beterinden korusun inşsllah bende bi sorun çıkmadı ama bende bi denesem şu incir kürlerini gecen sene bi kaç gün içtim bıraktım çok tatlı geldi inşallah incirler havuçlar işe yarar cnm bebişin seninle olur :)
selam bende bir yıldır uğrasıyorum olmuyor
aynen ablacım 15 günde incir kürü yaparım inş. bebişlerimz gelir
selam bende bir yıldır uğrasıyorum olmuyor
İnsallah canim insallah :)rabbim tez zamanda isteyen herkese versin cok zor ...
:26: Allah'tan umit kesilmez canim olur insallah.. Bizde seninle ayni kaderi yasiyoruz bak.. Benim de eylulde 2 sene olacak .. Doktora gittin mi problem var mi ?:26:
İnşallah canım 😊
İnsallah canim insallah :)rabbim tez zamanda isteyen herkese versin cok zor ...
:26: Allah'tan umit kesilmez canim olur insallah.. Bizde seninle ayni kaderi yasiyoruz bak.. Benim de eylulde 2 sene olacak .. Doktora gittin mi problem var mi ?:26:
Canım hoşgeldin sizin probleminiz ne ? Ne olursa olsun Napcakmışız umutsuz olmayacakmışız :))
canım yumurta tembelliği başkada problem yok işte ama olmuyooo bugün gene doktora gittim tatile çıkacakmış bidahaki ay baslayalım dedi sansımaaaa
Bak cnm arkadaşlar incir ve havuç kürü yapıyolar dene istersen
Canim seninle problemlerimiz ayni maden bu ay doktorun tatile cikiyo ara vermek zorunda kaliyosun benden sana tavsiye eger akintin kistin falan yoksa direkt incir ve havuc kurune basla yok eger varsa sogan kurune basla.. Kokusunu duyma icince burnunu kapat nefes alma ic agzina hemen bi cikolata at uada seker geciyo hemen ben oyle yapmistim. Gelecek olan evlatlarimizin hatrina yapicak bisey yok katlanicaz mecbur...denicemcanım bende bu ay aslında soğan suyudaiçmek lazım ama denedim çok kokuyo ya
Canim klomenle buyudude igneyle mi catlamadi yumurtan tedavi surecini anlatirmisin ayni yoldan bende geciyorum ne oluyor falan bilgilenmek istiyorum kacinci denemen ben 1 kez denedim. Hangi igneyi kullandij acaba ??GİTTİM canım klomen kullandım iğne falan olmadı bugün gene gittimama doktor tatile çıkmışsansımaaaa
Aynen canim.. Hayirlisiyla hamile haberi alirsak burdan daha guzel olacak hersey :)Evet canım çok zor beklemek bizi bizden başka kimse anlamaz 😞
denicemcanım bende bu ay aslında soğan suyudaiçmek lazım ama denedim çok kokuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?