Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

saraçoğlundan dinledim adet bitimnden 7 gün snra 15gün yapın diyo sabah öğle yada öğlen akşam snrada adet yaklaşımı 7 kala 7 gün yapın diyor
ve incir kürüne geçin diyor

Linki yanlış atmışım düzenledim cepten girdiğim için karışıklık oldu :) evet cnm doğru bence yap eski konulara göz attım herkedin kistleri kaybolmuş ve adetleri düzene girmiş inşallah sendede işe yarar 😚

saraçoğlundan dinledim adet bitimnden 7 gün snra 15gün yapın diyo sabah öğle yada öğlen akşam snrada adet yaklaşımı 7 kala 7 gün yapın diyor
ve incir kürüne geçin diyor

Evet incir kürü sonraymış önce kisti iltihabı atmak lazım

tmm abla bugün ilk günm daha 6 gün snra başlıyım 15 gün yapıyım

İnsallah canim insallah :) rabbim tez zamanda isteyen herkese versin cok zor ...
selam bende bir yıldır uğrasıyorum olmuyor

:26: Allah'tan umit kesilmez canim olur insallah.. Bizde seninle ayni kaderi yasiyoruz bak.. Benim de eylulde 2 sene olacak .. Doktora gittin mi problem var mi ?:26:

Evet canım çok zor beklemek bizi bizden başka kimse anlamaz 😞

GİTTİM canım klomen kullandım iğne falan olmadı bugün gene gittimama doktor tatile çıkmış sansımaaaa

Canım hoşgeldin sizin probleminiz ne ? Ne olursa olsun Napcakmışız umutsuz olmayacakmışız :))

canım yumurta tembelliği başkada problem yok işte ama olmuyooo bugün gene doktora gittim tatile çıkacakmış bidahaki ay baslayalım dedi sansımaaaa

denicemcanım bende bu ay aslında soğan suyudaiçmek lazım ama denedim çok kokuyo ya
Canim seninle problemlerimiz ayni maden bu ay doktorun tatile cikiyo ara vermek zorunda kaliyosun benden sana tavsiye eger akintin kistin falan yoksa direkt incir ve havuc kurune basla yok eger varsa sogan kurune basla.. Kokusunu duyma icince burnunu kapat nefes alma ic agzina hemen bi cikolata at uada seker geciyo hemen ben oyle yapmistim. Gelecek olan evlatlarimizin hatrina yapicak bisey yok katlanicaz mecbur...

GİTTİM canım klomen kullandım iğne falan olmadı bugün gene gittimama doktor tatile çıkmış sansımaaaa
Canim klomenle buyudude igneyle mi catlamadi yumurtan tedavi surecini anlatirmisin ayni yoldan bende geciyorum ne oluyor falan bilgilenmek istiyorum kacinci denemen ben 1 kez denedim. Hangi igneyi kullandij acaba ??
Evet canım çok zor beklemek bizi bizden başka kimse anlamaz 😞
Aynen canim.. Hayirlisiyla hamile haberi alirsak burdan daha guzel olacak hersey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…