- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Canım çok saol...gercekten bunlar bahane olacagı varsa olur doktorlar sizde bi sıkıntı yok diyip kaç kere yolladılar eve çok şükür olduk kurtulduk inşallah sen eylüle kadar hamiş olursunda eşinde ameliyattan kurtulur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo maşallah inşallah seninde öle olur darısı bizlerin başına inşallahEvet cnm degerler ıyı netten kaan aydosada sureklı yolladım oda en son amelıyat dedı inşallsh duzelir görümcem ameliyattan bir ay sonra kalmış 10 senenin üstüne 3 kızı var şimdi maşallah :)
Haklisin sermescim eskisi gibi sik girmiyorum kafami dagitmaya calisiyorum zaten herhangi bir cabamda yok bebek icin Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak bol bol ua ediyorum sen nasilsin gelismeler var mi?esin ameliyat olacakti ne olduSaol canım 😘 napıyosun nerelerdesin koptuk resmen
ooo maşallah inşallah seninde öle olur darısı bizlerin başına inşallah
topiğin hayırlı olsun canımmm
Haklisin sermescim eskisi gibi sik girmiyorum kafami dagitmaya calisiyorum zaten herhangi bir cabamda yok bebek icin Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak bol bol ua ediyorum sen nasilsin gelismeler var mi?esin ameliyat olacakti ne oldu
amiiiinnn canım inşallahİnşallah canım şuan ezanlar okunuyo bu mübarek kandil gününde hayırlısyla hepimize olsun 😍😍😍
sernesım mesaj kutun dolu kuzumnıye burdasın
Öyle canım bende bazen hiç giremiyorum bu sabah evimi su basmıştı çok ağladım sinirlerim bozuldu daha yeni gelmişti halılarım yıkamadan temizliğim yeni bitmişti 😢😢😢😢
Eşim oldu ameliyatını çok şükür evde yatıyo dua edin Rabbim şifalar verdin cümlesine hayırlı bebişli sonuçlar alalım inşallah hepimiz :)
Ayy deme yaaa offf cok gecmis olsun o evi simdi bastan asagi silmen laziimmm allah kolaylik versin canim. Esinede gecmis olsun insaAllah hayirli haberler aliriz senden
sağol sermescım ne olsun annemler geldı bayrama kadar bendeler havalar sıcak denız keyfı yapıyorum bol bol
onun dısında bebekle alakalı bıraz ara verdım cok yoruldum yıprandım sankı olmayacakmıs gıbı alıstırma yapıyorum yınede Rabbım buyuk umudumu yıtırmek ıstemıyorum bakalım hayırlısı olsun ....
vallahı sermescım Özdere var bana yakın arabayla 30 dakıka cesme desen oyle 45 dakıka kusadası dort yanım denız .... Aqua park ohh ohh gel kız bırlıkte gıderız Denızın kumun sıcagı belkı yumusatır ıcımızı de bebıs gelır :))))) ben bol bol yazın kuma gomcem kendımı ıltıhap falan varsa aksın gıtsın ayyy ıyıce kafayı yedım sermes cıddı sorunlarım var ne yapcam bılmıyorum tırlatmaya 5 kalayım anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?