Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

İnsallah sifa olur bu amelyat size bizlere ornek olursunuz insallah canim.evet takdir Allahin.amin canim Allah razi olsun cumlemize insallah

Bilmem hiç duydunmu sübyan diye bişe varmış bebek döllenir döllenmez düşürüyomuş Allah korusun hepimizi annem bi hocaya sormuş olabilir demiş ilk defa duydum ben parayla bakıyomış hoca Rabbim hayırlara çıkarsın

Son düzenleme:
ooo maşallah inşallah seninde öle olur darısı bizlerin başına inşallah

Saol canım 😘 napıyosun nerelerdesin koptuk resmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklisin sermescim eskisi gibi sik girmiyorum kafami dagitmaya calisiyorum zaten herhangi bir cabamda yok bebek icin Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak bol bol ua ediyorum sen nasilsin gelismeler var mi?esin ameliyat olacakti ne oldu

Haklisin sermescim eskisi gibi sik girmiyorum kafami dagitmaya calisiyorum zaten herhangi bir cabamda yok bebek icin Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak bol bol ua ediyorum sen nasilsin gelismeler var mi?esin ameliyat olacakti ne oldu

Öyle canım bende bazen hiç giremiyorum bu sabah evimi su basmıştı çok ağladım sinirlerim bozuldu daha yeni gelmişti halılarım yıkamadan temizliğim yeni bitmişti 😢😢😢😢

Eşim oldu ameliyatını çok şükür evde yatıyo dua edin Rabbim şifalar verdin cümlesine hayırlı bebişli sonuçlar alalım inşallah hepimiz :)

Son düzenleme:
Günaydın kızcelerim kimler burda acaba 😘

Ayy deme yaaa offf cok gecmis olsun o evi simdi bastan asagi silmen laziimmm allah kolaylik versin canim. Esinede gecmis olsun insaAllah hayirli haberler aliriz senden

Ayy deme yaaa offf cok gecmis olsun o evi simdi bastan asagi silmen laziimmm allah kolaylik versin canim. Esinede gecmis olsun insaAllah hayirli haberler aliriz senden

Çok saol canım yaa hala toparlayamadım evi çok üzgünüm Allah beterinden korusun çok yormuştu temizlik beni zaten şimdi bi daha başa döndüm😞

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Sen nasılsın canım

sağol sermescım ne olsun annemler geldı bayrama kadar bendeler havalar sıcak denız keyfı yapıyorum bol bol
onun dısında bebekle alakalı bıraz ara verdım cok yoruldum yıprandım sankı olmayacakmıs gıbı alıstırma yapıyorum yınede Rabbım buyuk umudumu yıtırmek ıstemıyorum bakalım hayırlısı olsun ....

ooohhh bende tatil istyorummmm:84::84::84::84::84: çok yoruldum çok bunaldım yaaaa bayrama kadarda bı yere cıkamıcaz malesef
deniz yakın mı sana bende sana geleyım

iyi yapmışsın canım valla bende cok bunaldım bugun sağlık ocağına gıttım cok carpıntım var kansızlık olabılır dedı yarın kan verıcem gel arada buraya yaa cok sıkılıyorum

Kızlar nerdesiniz gelinde iki lafın belini kıralım ☕️☕️☕️

vallahı sermescım Özdere var bana yakın arabayla 30 dakıka cesme desen oyle 45 dakıka kusadası dort yanım denız .... Aqua park ohh ohh gel kız bırlıkte gıderız Denızın kumun sıcagı belkı yumusatır ıcımızı de bebıs gelır :))))) ben bol bol yazın kuma gomcem kendımı ıltıhap falan varsa aksın gıtsın ayyy ıyıce kafayı yedım sermes cıddı sorunlarım var ne yapcam bılmıyorum tırlatmaya 5 kalayım anlayacagın

ah kuzum vala maşallah ne güzel ben denizi çok severim ama girmeyi değil sudan korkuyorum oyle kenardan kenardanama havasına bayılırım eşimin sayesinde bende çok sevdim aman su pisse iltihapta kapabilirsin Allah korusun..

aynen canım banada geliyolar öyle arada sırada sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…