- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi mumudihaba
-
çok saol cnm muallim
kanamam durmadığı için tekrar kürtaj oldum şükür rahimde birşey yokmuş ama damarlardan geliyormuş sebebi belli değil hala
senin tedavi nasıl gidiyor
inş cnm RABBİMDEN her zaman hayırlısını istiyorum demekki benim bu yaşadıklarım en hayırlısıçok geçmiş oslun arkadaşım Allahım sabır evrsin. inşallah bu yaşadığın son acı olur. bi dahaki sefere sapasağlam alırsın bebeğini kucağına.
canım mumu çok geçmış ols..............inş bışeyın kalmaz inş ve bebişin gelır kısa zamanda.........canım inşşşş............sen yeterkı ıyı ol..........ben beklemedeyım canım bakalım hayırlısı ınş canım..............dua ileeeeee
6,bebeğimi kaybettim
18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı
artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum
umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk
tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı
şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum
Çok zor canım yaşadıkların...Rabbim herkeze ayrı sınav vermiş..
Ben her gün dua ediyorum bebeği olmayanlara, bundan sonra sen de dualarımdasın arkadaşım...
Allahım seni de anne olup bebeğini büyüten kullarından eylesin....
6,bebeğimi kaybettim
18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı
artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum
umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk
tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı
şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?