Premature Bebekler Umudun bittiği yerdeyim:d

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mumudihaba

6 MELEK ANNESİ
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.721
42
358
6,bebeğimi kaybettim

18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı

artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum

umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk

tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı

şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum

ımtihanınız büyük ve çok zor...inşallah hiç beklemediğiniz bir anda sağlıcakla gelir bebekleriniz...Allah

gönlünüze göre versin inşallah..

canıımmm ınan acın benı çok acıttısenağlamasenağlamatesellı edemem bılıyorum,cok badıreler atlattın,hakkımızda hayırlısı olsun dıye cok dua ettık bırbırımıze,belkı de bu ısın hayırlı olan kısmı RABBIMIN senı sevdıklerıne bagıslamasıdır,asla umutsuzluk yok mumucum ınsanlar cogu kez bıttım dedıgı yerlerden baslarmıs hayata,psıkolojın kotu sımdı,kendını zorlayıp hıcbırsey dusunme canım....hep yanındayız..senağlama:a015::a015:

sözün bittiği yer.. başın sağolsun...
Allah saglık ve sabır versin....
Saglıklı ve hayırlı evlat nasibin olsun...

cok ama cok üzüldüm en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz umudunu kaybetme zorlu bir sınavdan geciyorsun isyan etme hiçbir zaman herseyin en dogrusunu hayırlısını yaradan bilir

Canım, gerçekten çok üzüldüm, Rabbim yardımcın olsun, bu yaşadıklarını unutturacak bebeklerin ve güzel günlerin olsun inşallah.

güzel arkadaşım...ALLAH dan ümidini kesme ..ümitsiz insan yaşayamazki. gündoğmadan neler doğar inşallah burada güzel haberlerinide okurum senin....Allah yardımcın olsunnnn

sağolun arkadaşlar şu anda öyle bir boşluktayım ki

sonu olmayan bir tünelde gibiyim bir ışık yok gerçekten çok acı

RABBİMDEN gelene amenna vicdanım rahat çünkü elimden geleni yaptım

ama kendimi bu sefer başaracağım diye çok alıştırmıştım bebeklerime kavuşacaktım

olmadı olmadı hamile kalmak bile çözüm olmuyor ben çok vahim bir vakkayım

canım rabbımyar ve yardımcın ols............toparlanmaya çalış.............sen çok değerlısın........inş rabbım yenıden versın ve sevındırsın...............dua ile.........

Rabbim sabirlar versin kardesim...
Birdaha böyle bir aci yasatmasin ansaallah
:teselli:

ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN,SANA BUNDAN SONRA SAGLIKLI HAYIRLI TUTUNACAK GUCLU EVLATLARR NASIP ETSIN INSALLAHH...
10 YILDA 20 YILDA GECSSE UMUDUNU YITIRME,,,
HERSEYIN HAYIRLISIII....a.s.

allah sabır versin. bir an önce toparlanırsın inşallah ve allahım sana yeniden bebekler kısmet eder ve her şeyi geride bırakabilirsin. acil şifalar.

allah sabır versin çok uzuldum allah en kısa zamanda sağ salım kucağına alabileceğin bir gebelik nasip etsin inşallah canım peki bu dr ihmalimi dikiş atılsa bile rahim olçünü takip etmeliydi rahim boyunu olçmuyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…