- 25 Ekim 2007
- 2.622
- 0
burdayım hayatımmmmgamyoncuiremsu
geçmişi okuyam dedim bir saatim gitti ne yapayım doldurmuşsunuz anacımmmmm
bu arada hadi hayırlısıyla doktordan da onay alırsın inşallah canım hamişim benimmmm
kolava ne demek?
yettim kız geldimmmmmmmm
ya kızlar dün kayınpederimin kontrolü vardı ameliyat olmuştu ya hatırlarsanız işte onun için istanbula gittik bir film için 4 saat hastane köşelerinde süründük ben o hastanenin çalışanlarını varyaaaaaklava:röntgen çeken hariç hepsi oklavalık zaten milletin oruç başına vurmuş her köşede kavga eee her yerde bekle anam bekle ne olacak en son filmi gösterecez doktorla hasta birbirine girmez mi neyse yani dün bayağı hareketli geçti uyuyakaldığımız için :roflol:size yazamadım çıkmadan apar topar gittik gelince de kociş pc ye ben yatağa yorgunluktan bu arada sanayi girişinde arabamız da bozuldu bak onu atladım Allahtan eşimin arkadaşı geldi hemen baktı yapılacak değil arabayı çektiler bizide eve bıraktılar aman bide babamları bırakırken köyde yada otobanda bozulsaydı düşünemiyorum valla Allah korudu işte böyleeee
eee sizler ne yaptınız bakalım nazmiyem geçmiş olsun şebbom hala gelen giden yok değil mi nasipim gelmişsinnnnn derya bekle kız yok öyle hemen pes etmek klava:esmam gülşenim mervem rahelim pınarım asişim razişim sinemim nicolüm seherim kadro tamam mı bakalımmmmm öpüldünüz anacımmmŞeniz
geçmiş olsun canım valla bay şeyler atlatmış birgünde verilmiş sadakanız varmış darabanız köyde falan bozulmamış neyse geldin ya olsun varsın mala gelsinkaydirigubbakcemile2