- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
kız bırak o çağırsın seni eve dur pazara kadar burnu sürtülsün
bende esmaya katılıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesegünaydın nasılsınız ben suan annemlerdeyim bugünde burda kalacağım yarın eve dönerim bakalım neler olacak bişeyin değişeceğini zannetmiyorum ama işte yinedeallahtan ümit kesilmez sizler nasılsınız
hamiş varmı
herkese günaydın kızlar gününüz aydın olsun aslıcım seni tebrik ederim canım hamişimmm kendine dikkat et artık sırakaydirigubbakcemile2da bizler varız kızlar nasip hayırlısı olsun artık
günaydın kızlar.......aslı tebrik ederim güzel haberlerle gelirsin inşallah ama gidince alttan bakacaktır çünkü üstten hiçbirşey göremez.....en azından rahim duvarının kalınlaştığını görürve kan testi yapar
kızlar hepinizin günü aydın olsun....aslıcım canım tebrik ederim...inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin allahın izniyle... Mutlu haberlerini bekliyoruz...
günaydın kızlar esma emel derya aslı mervecim ve aklıma gelmeyen unuttuğum tüm güzel hamişler ve hamiş adayları aslı benim belirtilerimin aynısı var sende yaşasın bebbiş geliyo bende gittim doktora kalbi atıyo minik kuşumun bu gün gördük allaha şükür ama kanamam ufalmış yani hala devam ediyo doktorun dediğine göre ufalması iyi bi sürü tahlil istedi öğlenden sonra tekarra gidicem
herkese günaydınlar...aslı inan kendim o çift çizgiyi görmüş gibi sevindim..hayırlısıyla kucağınada alırsın inş..dün akşam orucumu açarken hayırlı sağlıklı bi bebek için öyle içten dua ettim ki..bütün isteyenlerle birlikte banada ver rabbim..bu ay hepimize uğurlu gelsin inş...
aslıcım benım yumurtlamaya 1 gün kaldı doğru..ama ben kendiliğinden olacağını düşünmüyorum..bakalım hayırlısı ne ise o olsun..
günaydın kızlar esma emel derya aslı mervecim ve aklıma gelmeyen unuttuğum tüm güzel hamişler ve hamiş adayları aslı benim belirtilerimin aynısı var sende yaşasın bebbiş geliyo bende gittim doktora kalbi atıyo minik kuşumun bu gün gördük allaha şükür ama kanamam ufalmış yani hala devam ediyo doktorun dediğine göre ufalması iyi bi sürü tahlil istedi öğlenden sonra tekarra gidicem