Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi merve spon sürat çalış muhandis edasıyla bu ay bebek bekliyoz senden hadi
kızlalrr ben geldımm.ya derya cım bana burda sey dedıler gercı herkes bısey dıyo ama ben herseyı dınlıyom ılk aylarda maydonoz yeme dedıler dusugu tetıklıyomuss
nazmiyecim bu arada sana birşey soracağım..Yanlış hatırlamıyorsam sen hamiş olduğunu öğrenmeden önce gece sık wc ye gitmeye başladığını söylemiştin..Doğru mu? Adetinden kaç gün önce başladı bu şikayetin ve her gece aynı şikayeti yaşadınmı hayatım..
emel bende oluyordu o ama ben öğrendikden sonra başladı
kızım sen adını bile vermeye çekiniyorsun sana kaç defa sordum ama nafile kusura bakma ama paşa gönlün bilecek bizim için herkese kapımız açık neden geldin demeyiz değil mi kızlar unutma olayına gelince 1 defa oldu ki onda da hayır vardır dedim sana kasti yapılmış birşey değil canımtopik neden değişti yine bir ona bir ona deşişiyorsunuz diğerini yazdırmıştım adımı nasıl olduysa silinmişti tekrar yazdırmıştım ama şimdi buraya geçmişsiniz burdada birçok arkadaşın ismi yok yani devamlı isim yazdıracaksak ne anlamı varkiii neyse zaten daha yazdırmayacağım devamlı ismim duruyormu diye sizi takip etmekten yoruldum açıkçası
emelcim amaç o zaten dermişimmmmmmmmmmmm ama yok bilerek yapmadım bu yedek topiğimizdi bizimkızlar ben geldim...Demek Nasipin bahsettiği ikinci buluşma noktası burası:)))))) Benide çağırdığınız için teşekkür ederim...Ben bi baştan okuyum kimler var..Bu arada bu sayfa hangi forumun içinde ben bulamadım kopyala yaptım:))))
hoşgeldin hayatım sonundaselam kızlar çok şükür buldum sizi burası yeni buluşma yerimiz mikaydirigubbakcemile3
yok kız elektrikler kesildi metro yüzünden ondan giremedimnasipppp başka topikmi açtın yoksa...Bizden kaçamazsın bak ona göre....kaydirigubbakcemile sen nerde biz ordayız...
kızlar hepinizin günü aydın.....Derya cım senin bu kocana ne diyeceğimi bende bilmiyorum canım..Ama sen kendini strese sokma bebeğe çok zararlı..sen konuşsan sıcak davransan bebekle ilgili güzel şeyler söylesen yumuşamazmı? Hiçmi yiğenlerini felan sevmiyor bu adam?