Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET YA BU NE Kİ BÖYLE YA BUGÜN NASIL OLSUN BEN DE BU AY YOK KIRMIZI KART BELİRTİLERİM VAR GÖGÜSLERİM ACIYO :çok üzgünüm:YANİ YOK SEN NASILSINkızlar bu site deli etti hepimizi değilmi? Bende burdayım raziyecim ama giremedim...Ne var ne yok?
günaydınn kızlarrr nasılsınızz esma ve derya gelmıs herhalde dahaa...hadı ya toplanın boyle hıc tadı olmuyooo
kızlar cumartesı doktora gıttım allahıma cokk sukur.bebısımın kalp atışlarını duydumm...doktor hersey duzene gırmıs dedı .ama bır kutu daha progestan kullanmamızda fayda var dedıı..ayy cokk sukur allahıma yaa...
esmacım sen de gormussun boddını ay ne guzel oluyo demı hıc o odadan cıkasın gelmıyoo
Evet canım ama 1 sonraki randevunda gözlerine inanamayacsın bu kadar büyümüş olabilirmi diye eşim şok geçirdi ben küçücük birşey bekliyordum diye bize ne oyunlar yaptı dr çok mutlu maşallah ne güzel hareketler ediyo dedi taklalar attı bebeğim bizegünaydınn kızlarrr nasılsınızz esma ve derya gelmıs herhalde dahaa...hadı ya toplanın boyle hıc tadı olmuyooo
kızlar cumartesı doktora gıttım allahıma cokk sukur.bebısımın kalp atışlarını duydumm...doktor hersey duzene gırmıs dedı .ama bır kutu daha progestan kullanmamızda fayda var dedıı..ayy cokk sukur allahıma yaa...
esmacım sen de gormussun boddını ay ne guzel oluyo demı hıc o odadan cıkasın gelmıyoo
günaydınn kızlarr kızlarrr.. herkesleree bol bebekli güünlerr diliyorummm.... emelcim dur kız daha var gününe bakalım bekleyip görelim..
esmacımm boddini sevsinler büyüsünn kocaman olsunn tıpış tııpış yürüsünn..
gülşenn yok bugün nerelerde ??
nazmiyecim maşşallah barekallah bebeğine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kızlar seviyorum hepinizziiiii..
şebnem, ayşe, derya raziye gelin kızlarr...
nasip yok 8gün olmıcam demişti zaten..