Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gülsümcüm çok güzelhihoyyyt:teytey: bir haber bu inşallah p.tesi büyüyecek canım sonra iğneyle çatlayıp sperm beyle karşılacak canım:Saruboceq:
ahaha yok kız nasıl okusun şaka yaptımgüle güle git deeeeeee ne iş anlamadım hadi seni okudu bizi okuyamaz dimiiiiiii bilelimde ona göre yazalım malum ipin ucu kaçtı bu sıralarrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar hoşgeldin nasip.kızlr sadece 1 tanecik yumurtam gelişmeye doğru gidiyomuş.buna da şükür.inşallah rabbim o tek yumrta da bir hikmet gizlemiştir.rabbim bilir.dr dedi pazartesi gel yine bakıcam.17 18 mm kadar olursa gelişmiş sayacam ve çatlatma iğnesini vericek sanırım.gelişmezse devletin ödemediği parayla alınan ilaçlardan vericek.rabbim hayırlısını nasip etsin.
ahaha yok kız nasıl okusun şaka yaptım
canıııım inşallah, demek bir yumurtan gelişmiş, senin sıkıntın neydi ki nevgülüm?
nasip gelmiş, hoşgelmişkaydirigubbakcemile2 herkes iyi mi kızlar, hepinize günaydıııııın
TOPİĞİMİZİN GÜZEL ANNELERİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987 Batuhan
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982 Yiğit
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979 İdil
UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??
UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER
* raziş...................................15 Nisan ( Raziye )............03.06.1984
* cetrefilli...............................18 Nisan (Ayşe )..............
* Rahel..................................24 Nisan ( Emel )..............15.02.1978
* crazybaby.......................... 29 Nisan ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007....................................... . (Sinem).............25.10.1982
* aylint............................................ .....(Aylin)...............11.04.1979
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982
* bbaran............................................ .. (Beyza )..............
* asiş.............................................. ..... ( Asiye ).............15.02.1981
BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM
HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
dün annemlede konuştum.çok üzüldü.ahh kızım diyo bide senmi sıkıntı koydun kalbime.neden annene benzemedin.bu arada biz 11 kardeşiz.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr
listede hata var şşşşşşt nazmiş doğurdu düzeltmek lazım
hay maşallah yaaa ne güzel ben de hep çok kardeş olmak istedim, çok şanslısın nevgül. keşke annene söylemeseydin ben de söylediğimde çok üzüldü, çenemizi tutuversek azcık. gerçi bir yandan onların duaları da lazım da bize. sıkma sen de canını. benim de kistim var babalar gibin, ama napayım, beklemelerdeyim:icecream:
selam ayşe iyiyim çok şükür idare ediyoz bugün daha pozitifim nevgülcüm hayırlısı olsun dualarımız seninle bunada çok şükür dimi hayatım. benim bi arkadaşım çikolata kistiyle ve tek kanalla hamiş kaldı ve doğurdu yeterki nasip olsun allah her türlü veriyo canım.
slm hatunlar ben geldim yazıp ger çıkıcam dur bakalım kaç gün sürecek içimden gelmiyo yaklaşmak yaaa kızlar beni boş verin sizler nasılsınız canlarım bari siz çalışmaları aksatmayın öpüldünüzzzzzkaydirigubbakcemile5