- 2 Ocak 2009
- 8.914
- 26
- 43
günaydın bacılar ben geldim daha adet olmadım kızlar nasılsınız
günaydınlar canım inşallah hamişsindir.ne zaman test aptıracan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bacılar ben geldim daha adet olmadım kızlar nasılsınız
Günaydın gülüüm, hadi bari sen hamiş ol yaaaa, inşallahhh aminnn:Saruboceq:günaydın bacılar ben geldim daha adet olmadım kızlar nasılsınız
günaydınn nasipim, ama gitmişsin gerii:a015:günaydın kızlar
nabersiniz bakalım kimler var sabah sabah topikte?
sana da günaydııın ŞenizSİneeeeeeemmmmmmm nerdesİn test ne zaman yapıyon.
kızlar biraz önce baktım geldi gibi geldi ama bişe yok öff böylede geçmezki günler perş. sabah yaparım eğer gelmezse canlarım
gelmez inşallah, belirti var mı??kızlar biraz önce baktım geldi gibi geldi ama bişe yok öff böylede geçmezki günler perş. sabah yaparım eğer gelmezse canlarım
hadi canım, herşey yolunda gider inşallah..hadi inşallaaaaaahh.bende bugün dr cuğuma gitcem
gelmez inşallah, belirti var mı??
hadi canım, herşey yolunda gider inşallah..
eveeeeet :dance:inşallah inşallah ben martta neden hamile kalmadım anladım.benim nisanda ikizim olcek ondan.kaydirigubbakcemile3
tabiki, hem hiç belirti bile olmadan hamile kalan çok var..aylincim belirtim yok gribim ya bişe anlamıyorum öksürmekten midem bulanıyo koku alamıyorum zaten varsa da anlayamam canım ama sol kasığımda bişe var orda duruyo arada sancıyo sanki idrarım kuyolaştı artık üşüttüm diye mi bilmiyoruma ama yanma falan yok hayırlısı olsun olursamda üzülmicem çünkü sağlıklıyım allah şükür olur stres yapmaya gerek yok dimi kızlar
inşallah inşallah ben martta neden hamile kalmadım anladım.benim nisanda ikizim olcek ondan.kaydirigubbakcemile3
inş. aylincim yaaa nasip kız işlerim vardı yetişemedim sana nasılsın adetine seninde az kaldı canım
benimde öyle canım hadi bakalım hayırlısı nasibim