Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
du bakim, yoktu şimdi:uhm:var ya gülüm mervenin cetveli görmüyon mu yada başka cetveli mi kastediyorsun ?
gel gülüm beraber dağıtalım :içelim:sen bana baktın heralde yok çünkü benim:roflol: geçen çizelgeme de ayar oldum sildim uğursuz çizelgelyi laelaelaelaelaedelikafadulden
taktım fena halde, valla iyi stres yapmışım sanki rahatladım kartı yiyince :uhm: şaşırdım fisfisfis kafayı dağıtıcam gülüm çekmicem, bi fincan kahve içerim senin için amatamam anladık sen akşam dağıtmayı kafana takmışın çık bari başka türlü toparlanamayacan benim içinde at bi kadeh a.s :içelim:
valla ankarada olsam gelirdim kaçmazdı bu fırsat ama akşam sana telepati yapcam yemek saati kadeh kaldırırız tamammı hisset bakalım
ben çıkar adiyossamigos bay bay seeyoulater çav allahaısmarladıkkkkk
öpüldünüzzzzzzzz
hadi herkes eğlensin bu gece....
pınarcım hoşgeldin, gezip durduğuna göre iyisin maşallah
pınarcım hoşgeldin canım nasıl bakalım senin miniğin iyisinizdir inşallah
merve2cim sende hoşgeldin bitanem oğluşunla keyifler iyidir herhalde
nasipcim kocişinin terfisi hayırlı olsun canım
ayşem sende hoşgeldin oğluşun nasıl eziyet etmiyor dimi anneye
hoşbulduk canımmm yok kız ne eziyetiiii yerim ben onu yeterki iyi olsun herşey başımın üstüneeeeeee
5 te belli olacak canımm inşallah doktor amcası müjde verecek bizeeee:Saruboceq:
pınarım fazla yorma yeğenimi huuuuuuukaydirigubbakcemile
biz geldikkkkkkkkhihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr: