Umudumuz Umut olsun

sinem sema razis merve nasılsınız kızlar? ben de çalışıyorum anacım, milli eğitim müdürlüğünde çalısıyorum burda. sengözlerimebaksanabooooy oy sogan kürü, ada cayı, incir zart zurt gelsin artık bebişler. yahu ben hakikaten ne kadar sabırsızım, daha yeni başladım çalışmalara ama kendimi habire hamile sanıyorum. :bbo:elim hep göbüşümde, her şeyi hamileliğe yoruyorum, Allah bana ve benim gibilere akıl versin valla:1rolleyes:

ben denicem canlarım siz bilirsiniz bi netten araştırın adaçayı yağının zaten adetin bitince 5. günü 7 gün koyacaksın canım düşüğe neden olamaz ki daha yumurtan yeni oluşuyo çünkü sadece 7 gün oda yumurtlama gününe yakın bırakıyosun kullanmayı

sorma sorma kızz ben geçen mayıstan beri elim göbişimde yakaladık derken malesef kaybettim bebeğimi ekim ayında :nazar: allah sağlık versin gelir ayşe bebeğin

Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur.kızlar netten buldum yan etkileri böyleymiş Sinirli ve yorgun olan kişiler ve dölyatağı (rahim) hastalığı çeken kadınlar arada sırada adaçayı oturma banyoları almalıdırlar.

tamam cnm sağolasınn ama sendede sorun yok dimi? yumurtlamanda sen ölesine yapıcaksın dimi

merviş bende sorun yok dr. ilaçsız takip ediyo bu ay beni bakalım benim yumoşlar ne kadar olacak 10. gün umarım çok büyümezler ilk defa 3 tane yumoşum oldu hihoyyytyaa hayırlısı östrojen hormonu varmış adaçayında bide iltihap varsa sökermiş canım hayırlısı denicam allahtan umut kesilmez bal ve polen:jeyyar::jeyyar: allah kocama yardım etsin artık ne diyim adam bıkacak benden kaydirigubbakcemileŞeniz:asigim:

oo süper kız maşallah yumuşlarına yok cnm ben mayıstan beri istemeye başladım haziranda kist çıktı 1ay doğum kontrol kullandım sonra eylülde hamile kaldım cnm. sonra ekimde kayıp işte geldik marta ne çabuk geçiyor zaman..

selam millettttttttttkaydirigubbakcemile3
biz bugün aşı oldukkkk kolum biraz sızlıyor eşim de evde pcyi ona kaptırdım yanii bir ceee deyip kaçacam umarım hepiniz iyisinizdir ben fırsat buldukça gelmeye çalışırım şimdilik Allaha emanet olun canlarımm öpüldünüzzz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz

ben kürtaj olalı tam 7 ay oldu ama hala bebiş gelmiyo doğurursam bitane hiç korunmicam inş. arka arkya doğuracam beraber büyüsünler kardeşimle aramda tam 1 yaş 2 gün var hiç kıskanmadım beraber büyüdük biraz zor olur ama sonrası rahat olur dimi kıslar

ben kürtaj olalı tam 7 ay oldu ama hala bebiş gelmiyo doğurursam bitane hiç korunmicam inş. arka arkya doğuracam beraber büyüsünler kardeşimle aramda tam 1 yaş 2 gün var hiç kıskanmadım beraber büyüdük biraz zor olur ama sonrası rahat olur dimi kıslar
bende canım diyorum 2,3 yaş olsun aralarında hemen olması çok güzel biarada büyürler:1hug:
biz bugün aşı oldukkkk kolum biraz sızlıyor eşim de evde pcyi ona kaptırdım yanii bir ceee deyip kaçacam umarım hepiniz iyisinizdir ben fırsat buldukça gelmeye çalışırım şimdilik Allaha emanet olun canlarımm öpüldünüzzz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz

tamam cnmm hadi geçmiş olsunn size bende öptümmm.

kızlar ben dr gittim sonuçlarımı almaya TSH 2,64 - FSH 18,1 - LH 16.95 PRL 24,63
yani kızlar değerlerim yüksekmiş :KK43: doğum kontrol hapı inş düzeltecek üzüldüm yaaaa

kızlar hu hu nasılsınız ben müdür vardı o yüzden yazamıyodum canlarım şimdi gitti hamiş kalamayanlar size bişe yazdım okumadınız galiba başka bir topikte adaçayı yağını adetin 5. günü 7 gün bi pamuğa 3 damla falan damlatıp oraya koyuyomuşsunuz sonrada aynı zamanda sabahları aç karnına çiçek poleni ve balı birer kaşık yiyomuşsunuz 7 gün devam edip bırakıyosunuz ben bugün alacam 7 kişi hemiş kalmış deneyip olmayan umut işte

canım ben yağı aldım deneyecektim o aralar soğan suyu kullanıyodum dedim bide yağı deneyim ama gerek kalmadı soğan suyu iyi geldi bana oda iltihaplları söktü rahimdeki şikayetlerim şuan yok oldu allaha şükür zaten o ay hamiş kaldım.ayrıca adaçayı yağının bebeklerde gaz şikayetine iyi geldiğini okumuştum.umarım işe yarar sinemcim kolay gelsin canım benim

kız ayşem nerdesin sen bi görünüp bi kayboluyon.geçmiş olsun canım benim aman aşı yerine dikkat canm.biz iyi diyelim iyi olalım canım grip yakamı bırakmadı hala yorgunluk halsizlik öksürük derken böle işte.sizde Allaha emanet olun kendine ve yeğenciğime :emir_bebek:iyi bak hayatım öptümmmŞeniz

beyzacım her işte vardır bi hayır öğrendiğin iyi olmuş üzülme canım düzelir.gelecek bebeton biraz sabır :1hug: pınar nerdesin canım merak ettim seni dr a gittinmi

semra sen nasıl oldun iyileştin mi? sıkıntılar var mı bebişten kaynaklı

canım k.bakma geçmişi okurken yeni gördüm msjını. yok bitanem ya tam düzeliyorum diyorum sil baştan bu grip ne yapışkanmış ya.bebişten yana bi sıkıntım yok canım sadece yüzümde pütürleşme oldu şuana kadar hiç böyle olmamıştı acep hamilelikten olabilirmi bilmiyorum sen iyisindir umarım öptüm mervecim ii akşamlar.Şeniz

beyzacım cok gecmiş olsun, sema cok dogru söylüyor, ögrenmen iyi oldu. teker teker gelecek bu bebişler, bu kadar dualarımız boşa çıkmayacak sakın üzme kendini:KK66:
semacım sen nasılsın?nasıl gidiyor hayat??

nasıl olsun ayşecim bu aralar iyiyim diyemiyorum malesef ama bunada şükür.zaman geçmek bilmiyo gözümü kapatıp açsam 3 ay geçmiş olsa keşke hemen büyüsün istiyorum.sen nasılsın canım benim

X