- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
pınar aylint kayıp emelyücelede ulaşamadık..nasip burda ama bugün girmedi emelde burdaydı..
yav bu kizlara ne oldu böleee. Hade emel hamişti ama aylint ne yapti çok merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınar aylint kayıp emelyücelede ulaşamadık..nasip burda ama bugün girmedi emelde burdaydı..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM,BENİM ADETİM DÜZENSİZLEŞTİ SONA Bİ BAKTIK PCO,DR 1 AY BEKLE DEDİ, 1AY DOLMADAN 20GÜN ADET OLDUM VE PCODAN KURTULDUM. MORALİNİ YÜKSEK TUT CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNSALLAH BEBİŞİMİZE KAVUŞCAZ a.s.
tatlım 20 gün adet mi oldun ne kadar çok
benim adetlerim düzenli kilonda iyi kıllanmam da yok sadece ultrasonda törüntü oluşmuştu şimdi tekrar gitcem işte
dileklerine aynen katılıyorum
esmacım senin mesajından alıntı yapıp yazdım ama bu yazacaklarımın seninle tek başına bir ilgisi yok..
benimde umudum vardı, haladaha var. umudumuz bu ayda devam ediyor topicine katılarak hem sizlerle kaynaşmak, hemde bu sıkıntılı dönemimi derteleşerek atlatmak istemiştim.
beni çok sıcak karşıladınız, çokda güzel sohbetlerimiz oldu..
fakat bir zaman sonra artık sizlerin topicte yazmadığını farkettim, allah noldu bu kızlara diye düşünürken bu topicte yazdığınızı farkettim.
bende buraya aay kızlar sizleri arıyorum demek burdaydınız diye safça mesaj yazdım ama hiçbirinizden cvp alamadım.
sonra bugün öğrendim ki birbirinizin özel mesajlarına bilgi atarak artık burda toplanmaya karar vermişsiniz.
yani demem o kiii sanırım sizin aranıza kaynaşmak için insanların umutlarının olması yeterli deil. neden böle hissediyorum bilmiyorum ama kendimi biraz kırgın bayağıda saf hissediyorum kaydirigubbakcemile3
onun için aranıza katılıp buraya merhaba arkadaşlar bende yeniyim diyen mesajlara biz bu kadarız fazlasına ihtiyacımız yok diyip(yani daha nazik bir şekilde tabii) insanların aranıza katılma isteklerini boşuna umutlandırmayın. topicinizin adı umudumuz umut olsun bile olsa...
sevgilerr
aylin
esmacım senin mesajından alıntı yapıp yazdım ama bu yazacaklarımın seninle tek başına bir ilgisi yok..
benimde umudum vardı, haladaha var. umudumuz bu ayda devam ediyor topicine katılarak hem sizlerle kaynaşmak, hemde bu sıkıntılı dönemimi derteleşerek atlatmak istemiştim.
beni çok sıcak karşıladınız, çokda güzel sohbetlerimiz oldu..
fakat bir zaman sonra artık sizlerin topicte yazmadığını farkettim, allah noldu bu kızlara diye düşünürken bu topicte yazdığınızı farkettim.
bende buraya aay kızlar sizleri arıyorum demek burdaydınız diye safça mesaj yazdım ama hiçbirinizden cvp alamadım.
sonra bugün öğrendim ki birbirinizin özel mesajlarına bilgi atarak artık burda toplanmaya karar vermişsiniz.
yani demem o kiii sanırım sizin aranıza kaynaşmak için insanların umutlarının olması yeterli deil. neden böle hissediyorum bilmiyorum ama kendimi biraz kırgın bayağıda saf hissediyorum kaydirigubbakcemile3
onun için aranıza katılıp buraya merhaba arkadaşlar bende yeniyim diyen mesajlara biz bu kadarız fazlasına ihtiyacımız yok diyip(yani daha nazik bir şekilde tabii) insanların aranıza katılma isteklerini boşuna umutlandırmayın. topicinizin adı umudumuz umut olsun bile olsa...
sevgilerr
aylin
tatlım 20 gün adet mi oldun ne kadar çok
benim adetlerim düzenli kilonda iyi kıllanmam da yok sadece ultrasonda törüntü oluşmuştu şimdi tekrar gitcem işte
dileklerine aynen katılıyorum
HAYIR CANIM DR BANA 1 AY BEKLE ADET OLMAZSAN GEL İLAÇ VERİP ADET YAPARIZ DEDİ YANİ PCOYU İLAÇSIZ ATLATCAĞMI DÜŞÜNDÜ. ADETİME 10 GÜN VARKEN ADET OLDUM YANİ 1AY DEĞİL 20 GÜN SONA ADET OLDUM.NİTEKİM DE PCODAN KURTULDUM. ALLAH ŞİFA VERSİN KIZLAR
küsmüyüs...........................
aylincik küsme ya
bak bugün çok duygusalım ağlarım ha susturamassın sonra kartımı yedim oturdum aşağıya zaten
pınar hepsinden alıntı yapmak için mQ lara basacaksın hangi mesaja cvp vermek istiyorsan sonrada alıntı yap yapacaksın.
pınar hepsinden alıntı yapmak için mQ lara basacaksın hangi mesaja cvp vermek istiyorsan sonrada alıntı yap yapacaksın.
bende yaasenağlama selpak nerde yaa
SAOL CANIM BENİM VALLA MAKBULE GEÇTİ :) BU ARADA EVLİLİK YIDÖNÜMÜMÜZ GELİYOR KIZLAR 1 YILIMIZ DOLACAK ÇOK HEYECANLIYIM. TAKVİM YAPMAYI BİLİOSAN BANA YAPABİLİR MİSİN? 30 AGUSTOS :):içelim::1hug:
laaaaaaaannnnn noluyooo...
ağlayın diye yazmadıımmm..
ne alemsiniz heeeee, merve cadısı sana on kere yazdım günlerimiz aynı bak bende seninle aynı günü bekliyorum diye tık yok, sonunda dün kartı yedim zaten, bu ay hamiş olmamamın tek sebebi sensin, bana cevap versen yada özelimden burdayoız diye yazsan belkide hamileydimm.
burdaki listede adım bile yokk.
nayır nolamaaaaz ben buraya ait deilim....
çook tebrik ederim, eşinide senide kutluyorumm canım. :asigim:
kim........
kimle.....
niye...
küsklava:klava:klava: