Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben kocişimin yanına gidiyorum maç islicez kıyamam ya
dün demiştiki sen hamile kal bi kocaman tepsi baklavayı -her zaman gittiğimiz kafe var-
orada dağıtcam demişti
bende inat yapar gibi ertisi günü kart yedim
yazık kocişime
ama en kısa zamanda ona bi sürü çocuk doğurcam sonrada kucağıbna vercem..
öptüm kıslar
kız o sana değil küs olan kimse onaydı ee üstüne niye alınıyon bakimmmmmmmCADIARZUsen mi küstün yoksa birineeeeeayline demiştim ya şirinlik olsun dayanamasın gelsin diye
ya hemen oklava hemen oklava
bugün iki kere yediim yahuuuuuukafamçokkarıştı
bende istiyorummm dayakkkkkkkk
ayşe özledim oklavanı
kıslar ben kocişimin yanına gidiyorum maç islicez kıyamam ya
dün demiştiki sen hamile kal bi kocaman tepsi baklavayı -her zaman gittiğimiz kafe var-
orada dağıtcam demişti
bende inat yapar gibi ertisi günü kart yedim
yazık kocişime
ama en kısa zamanda ona bi sürü çocuk doğurcam sonrada kucağıbna vercem..
öptüm kıslar
haaa bu arada şöyle bi göz attım eski sayfalara ama hiç beni merak edip soran olmamışş senağlamaklava:klava:
:roflol::roflol:biz msnden sorduk seniiiiii birbirimizeeeeeeee:roflol::roflol:
pınar hayyydaaa diyorum kızz ağlamayın yaa herkes herkesi merak ediyorrr..aylin sen yazmıcan herhalde..
ayşemmm yeni mi yazdınnn okadar güzel ifade etmişsin ki duygularımızı süper ağzına eline sağlıkk..
nerdesin kız sen hai ben 10 gün tatil arkasından 20 gün iş yapıyorum ya sentopiçteki herkeze merhabaaaaaaaaaa hamişler hamiş adayları nasılsınız.....
kıslar ben geldim kusura bakmayın 2 3 haftadır işler okaar çok yoğunki rahat giremiyorum evdede temizlik var halıları yıkadım esmacım yeğenim ne güsel çıkmış ay nekadar belirgin ya kıslar geçmişi okuyamadım inş hamiş vardır merve ne oluyor varmı bir durum ben bu ay kesin kart görücem gibi ama yinede ümitler devam
kızım benim fırlamadan bana fırsat kalmıyorkigünaydın hamişlerimmmmm
esmam mervem gülşenim rahelim razişim deryam aslım şebbom asişim hepinize günaydınnnnnnn(hamişlerim dedim huuu merve aslıııııııı razişşşşş varmı başkaCADIARZUneyse hamişsiniz işte bak bende hamişimmmm:roflol::roflol:)
ee nasip gelmiş gitmiş huuuu hanımmm nerde bu topikin sahibi hani liste nerede bu devlet nerede bu millettttttt 2 gün astım su koyverdiniz dimiiiiiiii sizi gidi siziiiiiklava:klava:
nazmiyem sinemim siz nerdesiniz bakimmmmmmm alooooooo üsküdarda sabah olduuuuuuuuukaydirigubbakcemile
neyse şimdilik bu yeter toptan hepinize mucuks mucuks hamişlerim benimmmmm
inşallah emelcim allah gönlüne göre versin hayatımmervecim canım inşallah kalbinden geçen karnındadır :))))))))))
ayşe aslı hoşgeldin..
umarım bu ay en az 3 hamişimiz olur...
Bu arada ben 3 eylüle randevu aldım..Dua edin doktorumun vereceği tedavi güzel sonuçlar versin...
emel anladığım kadarıyla ssk üzerinden yaptıracaksın aşılamayı izlediğin yollu banada anlatırmısın bende ssk dan yaptıracağım tabiiki bu ayda fos çıkarsacanım tüp bebeği hemen istemiyorum ben..ilk neden :Aşılama biraz daha normale yakın diye düşünüyorum..Ve bende bir sorun olmadığı için şansımın yüksek olduğunda ümitliyim.ikinci neden ise maddiyat..Üniversite hastanesinde ssk ile tedavi görüyorum. eşimin sperm sayımları birbirine yakın olmadığı için şu an tüp bebek için rapor alamıyoruz.malum yeni ev aldım..özel hastaneye ayıracak maddi gücümde yok..3 kez aşılama deneyip başarısız olursak ki inşallah bu yaşanmaz..o zaman tüp bebek için rapor alabiliyoruz..hoş daha doktor ne diyecek onuda bilmiyorum ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.aşılamada şansımı denemek istiyorum bir an önce..
kız liste aklınıza gelmese ben hiç gelmeyecem demihadii bakalımmm merve için dua kampanyasıııı başlatıyorumm:Saruboceq: sonra sıradakine sırayla dua edelimm ramazanda gelioohihoyyyt
nasipp gelde listeyi bi göster görelimm kimler varr:teytey:
hem temizlik hem asker hemde fırlama yüzünden giremiyorum ya idare edin bir süre okullar açılınca pc benimkaydirigubbakcemile2temizlik yapıyormuşş dün konuştuk nasiple.. benim damatt nası yakışıklı dimi:)
kız aylin amma alıngansın ha biz sana ulaşamadıksak sen bize ulaş bizimle birlikte olmak isteyenler topiki buluyor zatencanım beniiim tabii ki bana kasti bişey deildir bu hiiç öyle olduğunu düşünmedim ve bir nedende yok zaten.
sadece arkadaşlarımın bu yaptıklarının farkına varmalaraını istedim.
bak sana verilen bir cvpta özel mesajın kapalı olduğu için sana ulaşamadıklarını yazmışlar..
anlatmak istediğim bu..
NASİP beni de eklesene listeye. ben listeye ellemek istemediğim için sölüyorum siz yazın barii. 18 eylül bi de yanına parantez içinde gonaphene yazarsın di mi cnm?