Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar nasılsınız bakem. Deryacım nasılsın canım iyisindir umarım...
herkese günaydın kızlar......gününüz güzel geçsin.....
aslında cihaz olsa mükemmek olur heran izlersin onun karnında olduğunu ve iyi olduğunu görmek rahatlatır mutlu eder ama ne yapalım canım kendi çok sıkma stres yapma bişey olmayaca bebişine allahın izniyle dualarını hiç esirgeme allahım onu korur:1hug:varya param olsa ilk işim bir ultrason cihazı almak ya okadar merak ediyorumki bebeğimi
ayy aklıma geldikçe içim gıdıklanıyor alırdım cihazı izlerdim akşama kadar ayy swu içimdeki korkular nezaman bitecek ya
kızlar ben dışarı çıkıyorum 2-3 saat olmam görüşürüz gelince.
herkese günaydın canlarımmmm hayırlı günlerrrrr
günaydın esmacım sanada hayırlı günler senin boddi günden güne büyüyor maşallah berakallah
en iyisi hamilelere bir ultrason cihazı versinler hergün izlersiniz bak deryada dayanamıyor gülşen ve nazmiye de öyledir eminima.s.evet canım ya büyüyor bende çok merak ediyorum dr. 1 ay sonra gel dedi ama 1 ay nasıl dayanacağım bilmiyorum
herkese günaydın canlarımmmm hayırlı günlerrrrr
en iyisi hamilelere bir ultrason cihazı versinler hergün izlersiniz bak deryada dayanamıyor gülşen ve nazmiye de öyledir eminima.s.