Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesin işte sinemmmmmmmmm....yazılar üstte kalıyor..bir limon testi yapsanız bakalım üsttemi kalacak altta mı? :)))))))))))
merve senin kızının adı ne olacak...Batuhan a uygun birşey olsun bari :))))
hamilesin işte sinemmmmmmmmm....yazılar üstte kalıyor..bir limon testi yapsanız bakalım üsttemi kalacak altta mı? :)))))))))))
iyide seninde sineminde kizi olcaksa o kizlari birilerinin almasi lazim madem dünüründe oğlu olacak biz aliriz kizlariii demi dünürrr
ay bişi dicem annemin bir tanıdığının kızı olcaktı 9ay boyunca kız demiş doktor düşün yani kadın doğurmuş veee erkek çıkmış pembeler içinde yatıyormuş şimdi çok komik dimi ya hemde en iyi doktorlara gidiyorlar nası doktor şaşırmış anlamadım:)
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş benım yazdıklarımdalaelaelaelaelae hem sineme kız veriyorum hemde onunkide kız oluyor..:roflol: neyse hamişliğime verin..ilerde hamiş olunca böyle saçmalıklar yapmam..hakkkımı şimdi kullanıyorum..sırnaşık şey
benimde kızım olsa ecrin koymayı düşünüyordum ya gelinim ecrin olsun ne güzellkız dünür belli ya kızımın adı ben nisa ecrin diyorum babasıda elif naz diye takılıyor arada ama kabul ediyor benimkinide
limon testi yapsam mı diye dün düşündüm kız valla ben bir yarın sabah deneyim kaydirigubbakcemile3
emel evet şimdi kullan hakkını sonraya kalmasın bencede ama sen üstüne görüyorsun ya hamişsin zaten ama üstüne görmeden hamiş olsan düşünemiyorum seniiiikaydirigubbakcemile3bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş benım yazdıklarımdalaelaelaelaelae hem sineme kız veriyorum hemde onunkide kız oluyor..:roflol: neyse hamişliğime verin..ilerde hamiş olunca böyle saçmalıklar yapmam..hakkkımı şimdi kullanıyorum..sırnaşık şey
evet benim boddi nasıl büyümüş demi emel teyzesi ilk gördüğümüzde bizde çok şaşırdık maşallah barekallahtamam sinemcim kolay gelsin sana... sen benım için erkek doğur hadi bakalım..kızımı verecem sana. esmaya yok..:)))
Mervecim isimler çok güzel..Allah doğmasını nasip etsin inşallahhh..
esma resimdeki senin boddı mı? yaaa cidden çok güzel birşey...Allahım bizede nasip et..
aminnnnn inşallahhh gel yavrumm gel isimlerin bile hazır annemmmm...
işte benim damat ne yakışıklı dimi emel:)
valla benimkide bize çekerse pek sakin olcağını sanmam işyerinde bile göbek atan biriyim:)
hoşbulduk hayatım geldim hemen dışarı çıkmam gerekti tekrar şimdi geldim önce okuyum bari dedim neyse hoşbulduk şekerhoşgeldinnnnn canımmmmmkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum hayatım iyi geçti valla perşembe akşamı arabayla çıktık bodrum yaptık üç gün kaldık pazartesi dün yola çıktık akşam istanbula döndük çok şükür. bolbol yedim içtim denize girdim. çlaşmalarıda valla yapmaya çalıştık ama çok verimli geçmedi yorgunluktan uyukladık daha çok :)hoşgeldin şebnem cim.........Nasıl geçti tatil?
bodrum tatlım hava çok sıcaktı ama deniz mükemmeldi.ŞEBBOOO sitemizin nadide gülüüüü nerdesin bakayım nereye gittin tatile..
inşallah gülşennimmm seninki gibi olurr..
evet canım hatta test yaptığım sabah bile uyanmadan az önce öyle bir riya görmüştüm ama tersine çıktı çok şükür...sendede öyle olacaktır.....
hoşgeldin şebnemcim iyiyiz çok şükür.....
yapmıcam kendimi tutcam inşalllahhh gelmezzz kart bebeğimm gelirr..
ben geldim
şebnem hoşgeldin kız nasıldı tatil
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile5 evet merve bence hamiş
bir belirtim yok diyor ama duygusallaşması hamişlik belirtisi kaydirigubbakcemile3
şebbocum hoşgeldin tatilde yapman gerekeni unutmadın dimi :roflol:
evet benim boddi nasıl büyümüş demi emel teyzesi ilk gördüğümüzde bizde çok şaşırdık maşallah barekallah
Dünür arıyorum..Dünür arıyorum...kaydirigubbakcemile