- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
kandamı yapcan testi
yok gülüm önce idrarda yaparım işte 3 gün gecikmiş olursa 120 saat oluyor.. eğer idrarda çıkmazsa nasılsa doktora gitcem artık o test isterse bakalımmkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kandamı yapcan testi
yok gülüm önce idrarda yaparım işte 3 gün gecikmiş olursa 120 saat oluyor.. eğer idrarda çıkmazsa nasılsa doktora gitcem artık o test isterse bakalımmkaydirigubbakcemile2
Hadi bakalım merve az kalmış tescilli hamileliğe
sinem bende pcoluyum canım ama hamiş kalabildim o yüzden pco yu kafaya takma
Bu ay tescillenen hamilelik az bildiğim kadarıyla temmuz daha bereketliydi. Tatilde bebek çalışması yapılmadı galiba :)))))))))))))))))))))
Hadi bakalım merve az kalmış tescilli hamileliğe
sinem bende pcoluyum canım ama hamiş kalabildim o yüzden pco yu kafaya takma
Bu ay tescillenen hamilelik az bildiğim kadarıyla temmuz daha bereketliydi. Tatilde bebek çalışması yapılmadı galiba :)))))))))))))))))))))
hamiş kızlar günaydın........nasılsınız bugün...umarım herkes iyidir..hepinizi öpüyorum buralardayım ama sancım çok fazla...
bu arada gülşen cim, geçmişi okursan bana kızma sakın senın listeyi güncellediğini unutmuşum valla..:)))) tekrar ellerine sağlık canımm
günaydın emel cım benıde unutmussun ama bende bıgun guncelledım lısteyıııısenağlamasenağlama
nazmiyecim naber tatlım napıyosun
iyiyim sınem cım sen nasılsınn .. anca gelebıldımm ama benı hıc soran olmamısss.....