Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinemmmm ne var ne yok sende?
ya benim karnım adet olcakmışım gibi ağrıyor göğüslerimde aynı öle
niye yazdığım yazı üste çıktı :))
:sm_cool:
valla niye üste çıktı yoksa hamişmiyis bu bi belirti olabiliermi:)
benimde perşemdbe kart günüm :sm_cool:
hihoyyyt
benimde öyle ya kontroller sürekli devam
hatta dün dışardaydım
bi ara dedim kesim yedim kartı
baktım akıntıymış
hamiş olmuş kadar sevindim valla:)
hamiş olsam herhalde balkona çıkıp bas bas bağıracam :)
benimde pek ümidim yok ama bi yandanda ya varsa diyorum
ben yirmi sekizini bekliyorum gerçi geçen ay erken olmuştum 24 inde ama yine 28 ini beklicemhihoyyythihoyyyt
kızlar herkese günaydın.....
gününü bekleyen tüm hamiş adayları hepinizin karnı bebekle dolsun inşallah.....sinem ve merve sırada siz varsınız lütfen sırayı bozmayınız....emel ve asiyede takipçiniz olacaklar....esmacım sanada günaydın canımın içi
kızlar herkese günaydın.....
gününü bekleyen tüm hamiş adayları hepinizin karnı bebekle dolsun inşallah.....sinem ve merve sırada siz varsınız lütfen sırayı bozmayınız....emel ve asiyede takipçiniz olacaklar....esmacım sanada günaydın canımın içi
hamiş kızlar günaydın........nasılsınız bugün...umarım herkes iyidir..hepinizi öpüyorum buralardayım ama sancım çok fazla...
bu arada gülşen cim, geçmişi okursan bana kızma sakın senın listeyi güncellediğini unutmuşum valla..:)))) tekrar ellerine sağlık canımm
kız ozaman senin şansın çok yüksek inşallahh allahımmm şu son günler ne kadar zor geçiyor gözüm seyirir acaba hamişlikten mi derim..
kızım bende hamiş olsam acaba napcam bilmiyorumm... takla mı atarım acabahihoyyyt göbek mi atsam
hihoyyyt
kız yüksek deme belkide gecikme bende pco var ondardır
hamişsek sen orda ben burda göbek atarıshihoyyythihoyyythihoyyyt
gittim ya dr söyledi pco olduğumu zaten ultroson görüntümde çıktı
ama ileri vaka değil
bu ay hamiş değilsem bende gidicem dr a
kız daha önceden doktora gitmedin mi hiç pco değilsindir getirme aklına öle şeyler ayrıca öle olup hamiş kalann çook var gülümm:1rolleyes:
bende doktora gitcem bakalım kart yemez ve hamiş değilsem acaba bbenim kıştlar ne alemde diye?
benimde test yapmama 120 saat kaldıkaydirigubbakcemile3