Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazmiyecim hoşgeldin canim bebiş nasil sen nasilsin raziş sende hoş geldin tatlim
hoşbulduk aslıcım bebiş ne durumda bence senin kızın olcak:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3Nazmiyecim hoşgeldin canim bebiş nasil sen nasilsin raziş sende hoş geldin tatlim
benim neyim olucak esmacım
kızlarrr günaydınnn hepinizeeee....
ESMA CIM CANIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN.EŞİNLE BEBİŞLERİNLE MUTLU SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSIN RABBİM SANA...
sinemcim görevin hayırlı olsun tatlımmm....
badegül cok gecmısolsun canım allah sabır versın .umarım en kısa zamanda tekrar hamıs kalırsın...
nasipcim dogum tarıhım 09/03/1984
Tamam :CüvCüv: sin ondan daha gelmedi bakalım artık sanırım eli kulağında :roflol::roflol:raziyem unutmuşum kusura bakma..Hamişliğime ver :))) Canım sen ne yaptın geldimi kırmızılar..
Nazmiyecim senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım...
senin için yorumyapmak için kendimi hazır hissetmiyorum medyumluğunda kuralları var amalaelaelaelaelae
teşekkür ederim canımmm saol kız ben dün senden senin kızın ultrasyon çıktısını istedim unuttun mu :mymeka: ha bide tahmini doğumu ne zamn annesi
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun Esmam hamişim sevdiklerin ve bebişin hep yanında olsunnnnnnn