- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
cok sukur canım eskısı kadar kalmadı bakalım bırazdan doktoru artıycam bu aksam gıdıcem bebısımı gormeye..hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi kız maşallahh ozamann canımmm benimmm... belki söler cinsiyetiniiihihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sukur canım eskısı kadar kalmadı bakalım bırazdan doktoru artıycam bu aksam gıdıcem bebısımı gormeye..hihoyyythihoyyythihoyyyt
13. ve 14. gün yumurtlama olmuş değil mi gülşen
ya anlamıyorum ki kaç kez yumurtlar insan bir ayda ?
canım ayda bi yumurtlama olur normalde bildiğim kadarıyla ama ne zaman yumurtladığı belli olmaz
nazmiye inşallah bebeişinin cinsiyetini söler doktorun hayırlısıyla
Esmacım tabiki doktora söle ben kargaşadan anlamadım bebeğimi görmek istiyorum de. AAA zaten ayda bir görüyosun...
Kıpırdamaya başlamadı de mi canım.
Ya kızlar bu ara bizim işyeri karışık yarım yamalak girebiliyorum bazen tam giriyorum beni çağırıyorlar habersiz kalıyorum sizden kusura bakmayın emi
ya anlamıyorum ki kaç kez yumurtlar insan bir ayda ?
hayatım insan ayda 1 gün yumurtluyor ama yumurta 24 saat yaşadığı için 2 gün sayılıyor yani sen 13ünde başlamış yumurtlama 14ünde devam etmiş
çünkü ovulasyon testinde öyle yazıyor hatta çift çizgiyi gördüğünüz an üst üste 2 gün ilişki diyor
kızlar arkadaşım geldi bana biraz müsade kahve yapacam kaybolmayın:içelim:
kızlar cvp verin ben cuma günü dotora gittiğimde bebiş 8+3 gözüktü ama 3 gün yanılma payı var dedi ama ben o zaman 7+5 tim bebiş erken mi büyüyo ne oluyo