Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin herkezeeeeeeeee
pinar belirtilerin bende vardi nasipim sonunda gördük seni nasilsin canim kizlar en çok dikkatimi çeken belirtim benim akintim çok fazlaydi ve mukos akintisi gibiydi.
Neşe nerdesin merak ediyorum inş hayirli haberdir.
Kizlar doktor sonuçlarim olumlu kan testim 444.44 ten 1.280 oldu şükür allahima doktorcum haftaya sali günü gel bakalim kalp atişinada bakariz dedi
bebişimi göreceğim yarınnnn çok özledik birbirimizi
keşke bu ay ki adet gününü bekleseydin pınarcım belki hamişsindirbende iyim valla yaptığım bişi yok iş güç işte çok şükür iim
kızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul etsin..
Aslıcım değerinin katlanmasına sevindim.gözün aydın canım..
Esma batuşa benden de selam....
Pınar sinem merve nasip ayşe adaşım merve gülşen asiye raziye nazmiye şebnem herkes iyidir umarım..
ben sabah hastaneden telefon aldım..bugün itibari ile başlıyoruz sanırım..ama öncelikle rapor için uğraşacağız sanırım biraz..Tedavi planım çizilmiş sanırım..
kızlar sıkılmaya başladım çıkarım bak çıkın ortaya
sabah merve ler burdaydı
şebo nerelerde
nazmiyede online ama yok
ayşe köyde
neşe beklemede
pınar ve sinem piyasada yok
başka kimler vardı
ayyy hakkaten öyle yazmışımmm dünürr sevindim birden bak okurken bile hoş oldummkaydirigubbakcemile5 nede yakışmışş bana :CüvCüv:
Hayır hiç doktora gitmedim, 3 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz gelecek ay gitsemmi bi doktora acaba
gerçi dört ay çok uzun bir süre değil ama dr a gidip genel bi hormon testi yaptırabilirsin için rahat olsun diye ama dediğim gibi telaşlancak kadar da uzun bir zaman geçmemiş bence
evet geçmedi aslında ama ne bileyim evlilik yılı biraz gecikince insan hemen olsun istiyo artık çevre baskısı malum
merhaba kızlar kimse varmı
daha yeni geldim.................
hu huuuuuuuuuu
günaydın kızlarrrrr...esma heyecan nasıl..beppeni görcen inş...gülşen sen de bi alemsin yani...sabah körü...
neyse kızlar hadi bakalım canlanın...bekliyoruz burda....umutlarımıza umut katmak için...