Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sıkılmaya başladım çıkarım bak çıkın ortaya sabah merve ler burdaydı şebo nerelerde nazmiyede online ama yok ayşe köyde neşe beklemede pınar ve sinem piyasada yok başka kimler vardı
valla merve 2 mervecim iii sayılmam hala aynıyım yatım dinlenmeye ihtiyacım var kafam bi dünya işlerimde yoğun giremiyorum canım doktor kontrolumuzde vardı bu gün hayırlısıyla iii gibi benim tospa büyümüş ama karından bakılan ultrasonu hiç sevmiyom güzel göstermiyo kanamada biraz daha ufalmış ama 12 haftaya kadar devam dedi doktor progestanıda 4 ten 3 e indirdi 10 gün sonra gene gidicem benden havadis bu kadar şimdiilik
esma gibi uykusumu geldi bakem herkesin...sizi gidi uykucu hamişler sizi...hadi siz hamişsiniz..olmayanlara ne demeli??? hu huuuuuuuuuuuuu..kimse yok mu???