- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
yarın boddi günü......................dimi esma......
evetttt boddimin günü yok bu sefer söyleyeceğim dr 2 haftada 1 gidecem ben dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın boddi günü......................dimi esma......
bende sizi çok özledimNasipçim hoşgeldin canim nasilsin özledik seni
evetttt boddimin günü yok bu sefer söyleyeceğim dr 2 haftada 1 gidecem ben dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3
keşke bu ay ki adet gününü bekleseydin pınarcım belki hamişsindirbende iyim valla yaptığım bişi yok iş güç işte çok şükür iim ..
canm çok şükür hayırlı haberlerini aldık ne mutlu bizee sende artık üzülmee kafana takma
hehe damadıma selam söleee esmoşşşş:ecrin_bebek:
nasipcimm gülşencimm günaydınnnlarrrrrrra.s.
keşke bu ay ki adet gününü bekleseydin pınarcım belki hamişsindirbende iyim valla yaptığım bişi yok iş güç işte çok şükür iim ..
evet canım baygıdır konuşamadık. sancım geçti allaha şükür.adetime 1 hafta kaldı ama içimden bi ses yine kırmızı kartı yiyeceğimi söylüyor. olsa hissederdim merve ama insallah hamişimdiir. bu cumartesi sipermiogram testi yaptıracağız. beklemek çok zor çok bunaldım, ağlayıp duruyorum işte sen nasılsın canım. sitede sorun vardı anca şimdi girebildim
canm çok şükür hayırlı haberlerini aldık ne mutlu bizee sende artık üzülmee kafana takmaKizlar doktor sonuçlarim olumlu kan testim 444.44 ten 1.280 oldu şükür allahima doktorcum haftaya sali günü gel bakalim kalp atişinada bakariz dedi
Günaydin gülşencim tşk ederim canim inş duyarim sali günü esmacim nekadar araya gidiyorsun kontrole ay sevindim senin adina bebişin sana el sallar artik.çok slm batuşa bende öptüm onu
kızlar yazılar hep üste çıkıyor cevap yazmıyorum sanmayın sakın ha
günaydın mervecim
merve2 sanada günaydın nasıl gidiyor tedavi
gülşenim aşkım bebişimiz nasıl
kızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul etsin..
Aslıcım değerinin katlanmasına sevindim.gözün aydın canım..
Esma batuşa benden de selam....
Pınar sinem merve nasip ayşe adaşım merve gülşen asiye raziye nazmiye şebnem herkes iyidir umarım..
ben sabah hastaneden telefon aldım..bugün itibari ile başlıyoruz sanırım..ama öncelikle rapor için uğraşacağız sanırım biraz..Tedavi planım çizilmiş sanırım..
kızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul etsin..
Pınar sinem merve nasip ayşe adaşım merve gülşen asiye raziye nazmiye şebnem herkes iyidir umarım..
ben sabah hastaneden telefon aldım..bugün itibari ile başlıyoruz sanırım..ama öncelikle rapor için uğraşacağız sanırım biraz..Tedavi planım çizilmiş sanırım..
batuşa herkesden selam söyleyeyim barriiiiii özellikle hanım annesinden :))))))))
günaydınlarr herkesee
aslıcım cok sevındım canım allah saglıkla kucagına alamayıda nasıp etsınn