- 22 Mayıs 2008
- 963
- 0
- 40
canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun şimdi? miden mi kötü oldu. ben iyim bildiğin gibi devam
saol canım benım yok bulantım eskısı gıbı kalmadı usutmusum ateslendım bbırazz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun şimdi? miden mi kötü oldu. ben iyim bildiğin gibi devam
hoş geldin canım evet okadar büyükki benimde boğazıma takılıyor ama bebişler için gerekli nasıl oldu rahatsızdın birde dün tatlı yapacakmışsın oldumu bari canım istedi eve giderken alıcam sabahtan beri nerden alsam diye düşündüm eve giderken alıcam artık
geldim geldim kızlar şimdikkk..pınarr epeydir konuşamadık sancıların geçti sanırım bana öyle geliyor ki sen hamişsin..:CüvCüv:
eşin spremiogram için ne dedi?
saol canım benım yok bulantım eskısı gıbı kalmadı usutmusum ateslendım bbırazz
ben çok iyiyim hayatım umarım sende iyisindir ve erken olduğu için çıkmamıştıraslım saol bir tanem sorduğun için ama sonuç işte yazdığım gibi kötü işte ama yine mutluyum nedense
nasipcim sen nasılsın bir tanem benim
çıkar kız senin vurduğun yerde gül bitertamam nasipcimmmm sende unutma bizii..ayşe de yok oklava çıkaramıyorum..
elektriklerin azizliğine uğradım hayatım daha yeni geldinasippppp bi geldinn kayboldun
gösterecek annesi sana el sallayacakne ilgincim ben ya hamişliğim bile ilginç rahatım ama artık çok ilginç doktora gidicem ama huzursuz değilim bu defa olumlu olucak bende şu bebişimi görebilsem başka bişey istemiyorum
hoşgeldin nazmiyecim çok geçmiş olsun umarım bugün iyisindirselam kızlar gecmısı okumadım kac gundur ıse gelmıyodum.pazartesı hastayım dıyodum ya ızın alıp gıttı ıkı gundurde evde yatıyordum bugun geldım ıse ancak fırsat bulabıldımm...sız neler yapıyosunuz ne var neyokk
herkeseee günaydınnn kızlarrrrrr hayırlı cumalar
büyük güne 1 gün kaldıııııııı
Nasipçim hoşgeldin canim nasilsin özledik seni
günaydin canim nedir o büyük gün hatirlamiyorum bilmiyorumda unuttuysamda hamişliğime ver.