- 1 Temmuz 2008
- 3.206
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben senin yerine yerim canım dünürüm olmazmıiyim dünürcümm valla şu saatlerde daha başladım karnım zil çalmaya bugün nası geçer bilmiyorumm..
günydınnnn gülşenimgünaydın esma ve merve......ve diğer kızlar tabi.....gününüz aydın ,mutlu haberlerimiz bol olsun....
ikimizde iyiyiz teyzesi siz nasılsınızzzzzzgünaydın esmacım güsel hamişim günaydın batuşçum güsel yeğenim nasılsınız bakalım nasipim kart yemişsin ama önümüzdeki ay bekliyorum müjdeyi senden
günaydın merveciğiiiiimmmmmmkızlar herkese günaydın....nasipcim zaten sen demiyomuydun kaçırdım yumurtlrmr günlerimi diye....umudumuz bitmiyooo....devam...
aman kiloyu takan kim biz şişko olacağız oğlumda şişko olacak ısıracağım onudakızlar hepinizin günü aydın olsun...
nasip boşver kartı bir dahaki aya inşallahh...
kız merve ben dün sordum seni ona göre....:))))
Esma boşver kiloyu can boğazdan gelir..Yemeye devam et anacım :)))
Merve2 sen nasılsın bugün?
Gülşen ve pebbe nasıl peki?
Şeboooo nerdesin nerde kaldın?
Asiye canım sen nasılsın kanı ne zaman verecektin?
Seher sende yoksun daha?
Sinem hadi bekliyoruz yoksun..
Pınar seninle adet günümüz aynıymış hadi inşallah senden mutlu haber alırız..
başka kim kaldı hatırlayamadım...herkese günaydın.........
Asiyecim, umarım fazla gecikmeden kartı görürsün ve çalışmalara başlarsın..İnşallah sorunsuz gebelik seni bekliyordur..
İnşallah canım bakalım. Çevre insanı hep zorluyor zaten hamileliğimi herkes duymuştu nerdeyse şimdi herkes bebeği soruyor yolda bile öldüğünü söylemek laf anlatmaktan bıktım ama yapacak bişey yok o yüzden ailende alışır merak etme. Tekrar hamile kalırsam bi size bi kocama bide aileme söleyeceğim . Başka kimseye sölemiycem korkuyorum artık. Bide dediğim gibi gören herkes soruyor sıkılıyo insan...
demi tombiş tombiş olsun zaten babaı ben yemek yemeyince kızıyo bana yemek yemiyorsun diye ayrıca esma bu oğlan 5 kilo doğacak yoksa karışmam diyo kolay sanki 5 kilo bebek doğurmak gerçi bende ona cevabı verdim 5 kilo bebek istiyorsan 6. aydan sonra sen taşı bebeği dedimBen iyiyim Gülşen cim...Hastaneden telefon bekliyorum bakalım..Ama hala aramadılar..Artık durumu ailelere anlattık..Kısa bir şoktan sonra duruma alışacaklar sanırım :)))))
Olsun kız Esma şişko Batu olsun..Isırınca ağzımızı doldursun haklısın :))))
Asiyecim, umarım fazla gecikmeden kartı görürsün ve çalışmalara başlarsın..İnşallah sorunsuz gebelik seni bekliyordur..
Aslıcım ben inanıyorum kan değerin yükseldi..Bebeğin bu sefer seninle...:)))
İnşallah canım bakalım. Çevre insanı hep zorluyor zaten hamileliğimi herkes duymuştu nerdeyse şimdi herkes bebeği soruyor yolda bile öldüğünü söylemek laf anlatmaktan bıktım ama yapacak bişey yok o yüzden ailende alışır merak etme. Tekrar hamile kalırsam bi size bi kocama bide aileme söleyeceğim . Başka kimseye sölemiycem korkuyorum artık. Bide dediğim gibi gören herkes soruyor sıkılıyo insan...
biliyorumm cnm gördüm sorduğunua.s.kızlar hepinizin günü aydın olsun...
nasip boşver kartı bir dahaki aya inşallahh...
kız merve ben dün sordum seni ona göre....:))))
Esma boşver kiloyu can boğazdan gelir..Yemeye devam et anacım :)))
Merve2 sen nasılsın bugün?
Gülşen ve pebbe nasıl peki?
Şeboooo nerdesin nerde kaldın?
Asiye canım sen nasılsın kanı ne zaman verecektin?
Seher sende yoksun daha?
Sinem hadi bekliyoruz yoksun..
Pınar seninle adet günümüz aynıymış hadi inşallah senden mutlu haber alırız..
başka kim kaldı hatırlayamadım...herkese günaydın.........
günaydın cnm merak etme yükselcek değerlerinn :ecrin_bebek:gelcek bebişinnGünaydin mervecim günaydin gülşencim nasilsiniz bakalim
Ben iyiyim Gülşen cim...Hastaneden telefon bekliyorum bakalım..Ama hala aramadılar..Artık durumu ailelere anlattık..Kısa bir şoktan sonra duruma alışacaklar sanırım :)))))
Olsun kız Esma şişko Batu olsun..Isırınca ağzımızı doldursun haklısın :))))
Aslıcım ben inanıyorum kan değerin yükseldi..Bebeğin bu sefer seninle...:)))
Mervecim bende isterim ama doktorum maalesef 1-2 ay vücudunu dinlendir dedi ben sizden sonra hamile kalcam inşallah
günaydın güzel anneler anne adayları
nasılsınız kızlar
emelcim hayırlısı olsun ailelere söylemişsiniz üstünüzden büyük bi yük kalkmıştır. bundan sonra onlarında duaları sizinle olur. ikizlerin olcak inşallah.
mervem nasılsın hayatım. gülşenim kuzeyimiz (napim kız olursa ismi belli değil) nasıl seninkide tombiş olcakmı onuda ısırcaz dimi ay kıyamam kız ben onlara ısırırmış gibi yaparım ama ısırmam merak etme. esma seninki tombiş olcak kızım hiç merak etme anasına bak oğlunu al dicez sen taşırsın oğluşunu ben biliyorum yılmadan yorulmadan. ee nasip yine mi yok . tamam nasip affedildin bida beni unutma küserim bak ona göre. aslıcım senin içinde çok sevindim hayatım bencede iyi yapıyosun herkese söyleme üç aydan sonra söylersin. nazmiş yok raziye yok. merve cim sen nasılsın hayatım. seher de gelmemiş galiba henüz. ayşe köye gitti. pınarcım yaptınmı şekerpareyi güzel oldumu. sinem hanım nerdesiniz sizi bekliyoruz. eee başka başka kimler var. neşeli hayatım varmı bi gelişme nasıl hissediyosun kendini hadi eylülün ilk haberi senden gelsin inşallah iyi haberi. asiyem sende gününü bekliyodun dimi hayatım inşallah herşey güzel olacak rahat ol hayatım. kızlar öpüldünüz sçs.