Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya senin mesaji görmüştüm şebocum ama adini yazmayi unuttumnasip hanım çok ayıp ediyosunuz bak bu sadece dün yazdığım mesaj sormuşmuyum sormamışmıyım bikaç gün daha geri gidip bulabilirim seni sorduğum mesajları canım. Seni herkes soruyo ama sen artık geçmişleri okumuyosun galiba
niye böyle sitem ediyosun hayatım.
ya sorma neşecim ne hamilelik hakem uğradi bana dün sahurda kizim sen bu ay iyi oynayamadin kusura bakma seni maçtan atmak zorundayim dedi ve bana kart gösterdihekese merhaba canlar nasılsınız
ya nasip e ne oldu neden gelmiyorki siteye
buaralar duygusallığı üstündeyse acep hamişmi
kızlar benim bugün 33.günüm ama adetten eser yok 2 gün geçikmem var normalde ve ısım daha 36.6 yani daha adet olmama var ve geçitme söz konusu
uykum geldi kızlar benim bu arada nerde millet
nasip merve gülşen şebbo dünürüm seher asiye raziye
cidden raziye nerde neden gelmiyo geliyoda benmi görmüyorum
ya senin mesaji görmüştüm şebocum ama adini yazmayi unuttum
ya sorma neşecim ne hamilelik hakem uğradi bana dün sahurda kizim sen bu ay iyi oynayamadin kusura bakma seni maçtan atmak zorundayim dedi ve bana kart gösterdi
hayatim biliyorsun benim koçiş geldi bugün bende iftara misafir davet etmiştim onun hazirliğiyla giremedim bir türlü ama sizleri merak ettim
ayşede gelmemiş bugün o nerelerde
neşem inşallah sen güldürürsün bizi bu ay
yok canım ama arada bel ağrıları oluyo onlarda normal bide şu uykuya aşırı düşkün biri oldum hiç birşey olmasada uyusam deli gibiKızlar nasılsınız bakem ancak işleri kolayladım geldim.
Aybalacım hoşgeldin aramıza canım.
esmacım ben hamile değilim ama inan bana çok uykum var .aynı durumdayız canım . Bu arada nasılsın hamişlik ağırlık yapıyo mu benim yengem 6 aylık falan olucak hamileliği halsizim diyo da merak ettim seni...
günaydınn dünürüm bir ikimizz varız sanırım:))
Buaradaaaaaa değinmeden edemicemm NASİPCİMMM:1shok: öncelikle ben sen günlerce giremediğinde sebebini bilmeme rağmen hep sordum.. ama görüyorum ki ben dün hiç girmedim yokluğumu sen farkedipte merak etmemişinsenağlama Ne diyimm canın sağolsunn..........
Kart görmene üzüldüm nasip ama sen diyordun yumurtlama günlerini kaçırdım diye. umarım artık bu ay son olur kart görmende:ecrin_bebek:
umarım hepimiz son kartları görmüş olalım:CüvCüv:
günaydınn gülşenn senin miniğin sanki bu görüntüde ellerini 2 yana açmış gibi dimi :)
Günaydin mervecim günaydin gülşencim nasilsiniz bakalim
kızlar hepinizin günü aydın olsun...
nasip boşver kartı bir dahaki aya inşallahh...
kız merve ben dün sordum seni ona göre....:))))
Esma boşver kiloyu can boğazdan gelir..Yemeye devam et anacım :)))
Merve2 sen nasılsın bugün?
Gülşen ve pebbe nasıl peki?
Şeboooo nerdesin nerde kaldın?
Asiye canım sen nasılsın kanı ne zaman verecektin?
Seher sende yoksun daha?
Sinem hadi bekliyoruz yoksun..
Pınar seninle adet günümüz aynıymış hadi inşallah senden mutlu haber alırız..
başka kim kaldı hatırlayamadım...herkese günaydın.........
yaa aslıcım hep sana asiye diyorum iyi mi? Kusura bakma hayatım..
Asiye yoksa sende mi hamilesin :))) iki gündür karıştırıyorum ben isimleri baksana...