- 22 Mayıs 2008
- 1.896
- 0
hoşgeldin sinem cim...Dur gülüm 2 ye razıyım ama 3 olmasın...lülülülülülü 1 olsun temiz olsun benım olsun..Ben onada razıyım..:hooray:
hayırlısı olsun canım arkadaşım
allah gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sinem cim...Dur gülüm 2 ye razıyım ama 3 olmasın...lülülülülülü 1 olsun temiz olsun benım olsun..Ben onada razıyım..:hooray:
selam kızlar
kimse yok galiba niye böyle oldu burası ya. hadi ben neyse dün regl oldum o yüzden pek içimden gelmiyo ama size noluyo ya. iyice boşladınız buraları huuuuuuuuuuuuuu.
ayşem kist kışt olmuş çok sevindim canım bol çalışmalı günler diliyorum hayatım sana.
esmam gülşenim seherim nazmişim hamişlerim iyisiniz inşallah. seherin kızı gülşenin oğlu olcak sölimmm.
merve emel merve pınar sinem nasiiiiiip nerelerdesiniz kızlar.
asiyem tatilden geldin işler yoğun galiba bak yeni merve sana sesleniyo tanışmak için ama görmedin galiba
ve aslım canım ya doktora sormadın mı niye benim hamileliklerim hep böyle aşağıda oluyo diye. acaba sen kendine dikkat etmiyomusun aslım. ayaklarını soğuk tutma kendini çok yorma ilaçlarınıda al mutlaka. hatta eşinle konuş işten çık evde otur bence.
raziye sende boşladın galiba buralara hayırdır nerelerdesiniz ya.
hekese merhaba canlar nasılsınız
ya nasip e ne oldu neden gelmiyorki siteye
buaralar duygusallığı üstündeyse acep hamişmi
kızlar benim bugün 33.günüm ama adetten eser yok 2 gün geçikmem var normalde ve ısım daha 36.6 yani daha adet olmama var ve geçitme söz konusu
merhaba neşe...ben merve2...bana kalırsa da bekle daha test yapma...sora çok üzülüyo insan..ama inş. hamişsindir..dualarım hepimiz için...:Saruboceq:
canım benim ya inşallah öyledirŞeniz
zaten test yapmak aklımın ucundan geçmiyor ısım yükselmeye başlarsa belki yaparım:CüvCüv:
sen neler yaptın ve nick i ne zaman değiştirdin
ya buarada nasip e ne oldu neden gelmiyor
selam kızlar. neşelim inşallah hamişsindir hayatım. ısı takibinde durumun ne peki. bende ikiyıl üç aydır uğraşıyorum ama tutturamadım bi türlü. hertürlü testi araştırmayı yaptık bi sorun görünmüyor. birtek eşimin sperm testinde morfoloji %3 görünüyor ki o da çok çok büyük bir sorun diil. demekki kısmet değil yada zamanı gelmedi. çalışmaya devam. bizim topiğin ahalisi nerelerdesiniz kızlar huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar herkese tünaydınn......Ben geldim..Bugün biraz daha iyiyim düşündükçe sıkılıyorum ama...
Pınarcım geçmiş olsun hayatım..Ağrılarının hafiflediğine sevindim...
pınarcım geçmişi tam okuyasmadım hem sana hem ailene geçmiş olsun tatlım
hekese merhaba canlar nasılsınız
ya nasip e ne oldu neden gelmiyorki siteye
buaralar duygusallığı üstündeyse acep hamişmi
kızlar benim bugün 33.günüm ama adetten eser yok 2 gün geçikmem var normalde ve ısım daha 36.6 yani daha adet olmama var ve geçitme söz konusu
herkese merhaba
hşgeldin kaçak neşeli nerelerdesin bakayım aysonu kızlarından bize vakit kalmıyormu yoksaklava:klava:
seni saçından sürükleyipmi getirmek gerek kaydirigubbakcemile buraya bu arad kediciğin ne yapıyor duruyormu senle