Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYŞE 2 AL SANA TAMAM KIZ NAZMİYEYE AZ KALDI ALLAHDAN SEHERE ÇOK VARDA BELLİ OLACAK ÇOK YAKINDA UMUDUMUZ UMUT OLSUNDAAA
KIZ AYŞE BAZI DAYANAKLARA GÖRE DİYOR BEN İÇİME DOĞANA GÖRE....SENDE İÇİME DOĞAN OLMADI MI SÖLE BAKALIM.....kaydirigubbakcemile
iyiyiz asiyecim teker yuvar gidiyoruz işte
kız esma senin ne zaman belli oldu batuşun cinsiyeti
gülşencim kız senin ne zaman belli olcak
bilmiyorum ki seher esmanın 11+5 te belli olmuştu ben bir dahaki doktor kontrolünde 12+2 olucam gösterir mi bilmem....yada göstersede benim temkinli doktorum sölemez gibime geliyor....beklicez 16.haftayı
bilmiyorum ki seher esmanın 11+5 te belli olmuştu ben bir dahaki doktor kontrolünde 12+2 olucam gösterir mi bilmem....yada göstersede benim temkinli doktorum sölemez gibime geliyor....beklicez 16.haftayı
sen kaç günde bir gitodun gülşencim doktora beni bu ara 10 günde bi çağrıyo hap bitiyo ya belki ondan
daha erken ama belli mi olur belki de gösteriverir annesine pipisini...
beni 2 haftada bir çağırıyor.....bir cumartesi gidip bircumartesi ara veriyoruz başından beri....sanırım 20.09 dan sonra aylık olarak çevirebilir kontrolleri....
pipi dedin merve senin tahmininde erkek mi yoksa:icecream:
allah söyletti herhalde canım..sen bana kalırsa erkek istiyosun
yok valla hiç bir isteğim sağlıktan başka.....ortamı kızıştırıyorum ben....erkek,kız tahminleri havada uçuşuyor ya ondan yani
sengözlerimebaksanab
he doğru anam bend eiçime doğanı söledimAYŞE 2 AL SANA TAMAM KIZ NAZMİYEYE AZ KALDI ALLAHDAN SEHERE ÇOK VARDA BELLİ OLACAK ÇOK YAKINDA UMUDUMUZ UMUT OLSUNDAAA
KIZ AYŞE BAZI DAYANAKLARA GÖRE DİYOR BEN İÇİME DOĞANA GÖRE....SENDE İÇİME DOĞAN OLMADI MI SÖLE BAKALIM.....kaydirigubbakcemile
o öyle desin kız seninki erkekbeni 2 haftada bir çağırıyor.....bir cumartesi gidip bircumartesi ara veriyoruz başından beri....sanırım 20.09 dan sonra aylık olarak çevirebilir kontrolleri....
pipi dedin merve senin tahmininde erkek mi yoksa:icecream:
canlarım hepinize tünaydın. geç gelmedim de işlerim vardı o yüzden bide sabah nette sorun vardı anca halloldu. neyse herkesi öpüyorum. bu arada emelcim ben senin adına sevindim çünkü içimden geçen ilk başta tüp bebek di biliyosun hatta sana söylemiştim niye enjeksiyon bence tüp yapın demiştim sende sigorta yüzünden önce enj. demiştin. çok süper olmuş. hakkında hayırlısı arkadaşım. hiç kafana takma ayrıca ufak bi operasyon demişsin için rahat olsun oda geçer inşallah yeni serüvenin başlıyo inşalah en kısazamanda kucağana misler gibi üç tane bebiş gelir canımın içi. herşey güzel olacak.
merhaba canım tünaydınnn