Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacım üzme sakın kendini nolur bak bebişe bişey olmasın boş ver o sopalık kocanı adam delimi ne yahu
babasız büyütmeyi göze alırsan aldırma...ama baba olmadan bi çocuk büyütmek çok zor..iki ucu b.klu değnek anlayacağın..ne diyim rabbim hakkında hayırlısını versin..
olmuyor işte gitmiyor kocam beni istemiyoooooooooooooooooooorrrrrr
bıktım artık herşeyden hiçbişeye hevesim kalmadı yaşamaya bile hevesim yok inananın
ben şimdi bu bebeği ne yapyım kızlar
aldırsam olmz aldırmasam olmaz ben ne b...k yiyim siz bana akıl verin
ya ben ne yaşadımki bebeğimde onu yaşasın işte kusutra balkmaytın sizide sıktım biliyorum ama napim
çoook kötüyüm
zehir oluyor hergünüm
günüm günümden kötü geçiyor
deryacım olmuyosa bırak gitsin adamı ya hayatı kendine zehir etme onun için değmez sonra üzülürsün bak bebişin olucak ne güzel
merve 2 de haklı tek başına büyütebilecemisin o davar herşeyi göze alman lazım ayakta sımsıkı durman lazım onun için eğer istiyorsan tabiki
derya sen kendini biraz dinle bizede kulak ver. aynı cümleleri kurmaktan vazgeç. ne istiyorsun ne istemiyorsun bi düşün. gelecekle ilgili ne beklentin var bu beklentilerini karşılayamayacaksa bazen en iyi yol yolları ayırmak bilmiyorum ama iyi düşün derim ben
deryacım bu adam hep bölemiydi hayatım sonradan mkı değişti
düşünmekten kaç gündür uyku uyumadım benim tek istediğim güzel bi yuvamın olması ondan bi çocuğum olması ama işte o beni istemiyor sevmiyor biliyorum
merve2 cim büyütemem gidecek yerim bile yok dediğine göre deryamın işi zor aileside problem çıkarıyodur herhalde ama o adamlada mutlu olmıcaksada şu mübarek ramazan ayında yani adamın yaptığına bak