How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

....umudumuz rüyalara kaldı...... :d

asyanill

oğluşum mu olacakmış:)
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
172
3
46
Samsun
arkadaşlar bilmem inanıyorumusunuz....? bazı nesneleri rüyamızda gördüğümüz zaman o ay hamile olabileceğimize işaret edenler var. bilmiyorum hamile olan arkadaşlara da sormak lazım tabi. mesela benim annemin 4 çocugu ve 2 düşük le beraber altı hamileliği oldu ve ne zaman hamile olsa hamileliğini öğrenmeden önce rüyasında yumurta görürmüş ve annem hemen hamilemiyim aceba diye şüphelenirmiş. bilmiyorum aceba rastlantı mı yada bazı annelere mi malum oluyo...?. böyle rüyasında altın , yumurta, boncuk,yüzük, altın bilezik gibi bilimum değerli nesne gören hamile arkadaşlar yazalım mı lütfen ?

cnm bu kişiden kişiye değişir bazılarına rabbim malum eder bazılarına etmez mesela bnm rüyalarım da terstir eğer rüyamda bebek görürsem hamile değilimdir ama görmezsem hamileyimdir bizzat denedim:) yani dediğin gibi işimiz rüyalara kaldı:1:

cnm bu kişiden kişiye değişir bazılarına rabbim malum eder bazılarına etmez mesela bnm rüyalarım da terstir eğer rüyamda bebek görürsem hamile değilimdir ama görmezsem hamileyimdir bizzat denedim:) yani dediğin gibi işimiz rüyalara kaldı:1:

ayen katılıyorum buna:)
benim 5. ayım bu ay denemede...
ilk 4 ay sürekli rüyalarımda ya hamileydim ya doguruyordum ya kucagımda bebek oluyorduuu a bu ay rüyamda böle bşy görmedim inş tersi çıkar:)

ilk hamileliğimde rüyamda balkondaki çamaşır askısından sallanan mavi renkli bebek kazakları gördüm veertesi gün oğlum olcağını öğrendim.

arkadaşlar bilmem inanıyorumusunuz....? bazı nesneleri rüyamızda gördüğümüz zaman o ay hamile olabileceğimize işaret edenler var. bilmiyorum hamile olan arkadaşlara da sormak lazım tabi. mesela benim annemin 4 çocugu ve 2 düşük le beraber altı hamileliği oldu ve ne zaman hamile olsa hamileliğini öğrenmeden önce rüyasında yumurta görürmüş ve annem hemen hamilemiyim aceba diye şüphelenirmiş. bilmiyorum aceba rastlantı mı yada bazı annelere mi malum oluyo...?. böyle rüyasında altın , yumurta, boncuk,yüzük, altın bilezik gibi bilimum değerli nesne gören hamile arkadaşlar yazalım mı lütfen ?

Canım rastlantı mı bilmiyorum ama ben hamile kalmadan önce bir rüya görmüştüm.3 kuş uçup yanıma geliyordu.sonra 2 si uçtu biri kanatlarıyla boynuma sarılıp kaldı.sonra o ay hamile kaldım.ve o ay 3 yumurtam tam olarak oluşmuştu.bir de bir yakınımız ölmüştü onu gördüm rüyamda bana altın bilezik verdi.herkes kız çocuğun olcak dedi ve gerçekten kızım oldu.şu an 53 günlük.Allah sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

ayen katılıyorum buna:)
benim 5. ayım bu ay denemede...
ilk 4 ay sürekli rüyalarımda ya hamileydim ya doguruyordum ya kucagımda bebek oluyorduuu a bu ay rüyamda böle bşy görmedim inş tersi çıkar:)

aynn cnm bnde rüyamda ya kucağmda bebek yada karnımda gördüm ama hepsi sadece rüyada kaldı :) işnlh bu ay tersi çıkar dediğin gibi tatlım arttık senden hamileyim demeni hamilelik haberi almayı bekliyorum :) ya bitanem özelden msj gnderemiyorum sana özel mesjlarn birikmiş herhalde silersin onlrı cnm sildkten snra gnderirim sana :) muck :)

Şimdi önce bu sabah idrar testi yaptım 2. çizgi gölge gibi belli oldu öğlen de kan vermeye gidicem arkadaşlar ben BAT tan önce bir sürü rüya gördüm 1. rüyamda kız çocuğum oluyodu aynı bana benziyodu 2. rüyamda minik bi erkek bebeğim oluyodu 3. rüyamda annem bana adet oldum diyodu 4. rüyamda çiçekli bi yüzük takıyodum parmağıma ve sonra da idrar testi ve hafif 2. çizgi Rabbim inşallah hamile çıkarım dualarım sizinle hamileysem duam kabul olur :)

zamanında bende çok rüya gördüm ama henüz gerçekleşmedi.
gecen ay adetimden önce tavuğun yumurtladığını ve o yumurtaları gidip topladığımı görmüştüm
şuan adetim 3 gün gecikti anneme hiç söz etmedim adetimin geciktiğinden falan ne bileyim gebe değilimdir falan anneciğimde heyecan yapmasın.
neyse bu sabah annem aradı beni kızım rüyamda baban beyaz bi kağıda imza ve mühür attı senin evindeymişiz yatağında yeni doğmuş bi bebek vardı senin bebeğinmiş
bi netten bak bakalım imza mühür ne demek dedi.
bende baktım aradım imza iyiye yorumlanırmış elde edilmesi güç bir başarı olarak yorumlanırmış
mühür ise rüyada görülen mühür, zevce ve çocuktur.
hemen annemi aradım dua et anne böyle böyleymiş benimde adetim 3 gün gecikti inş rabbim sana malum etmiştir inş kızım dualarım kabul olmuşturda allah rüyamda müjdelemiştir dedi.

Ben yaşadım
Hamile olduğumun hiç belirtisi yokken hamile olmak gibi bi isteğimde yoktu

Annem rüyasında kayınvalidemin bana inci verdiğini görmüş beni aradı kızım yoksa hamilemisin kızın mı olacak dedi
bende "yok anne daha neler biz bebek istemiyoruz ki" dedim
bir kaç hafta sonra adetim geçince hamile olduğumu öğrendim :)

gecen ay adetimden önce tavuğun yumurtladığını ve o yumurtaları gidip topladığımı görmüştüm
şuan adetim 3 gün gecikti anneme hiç söz etmedim adetimin geciktiğinden falan ne bileyim gebe değilimdir falan anneciğimde heyecan yapmasın.
neyse bu sabah annem aradı beni kızım rüyamda baban beyaz bi kağıda imza ve mühür attı senin evindeymişiz yatağında yeni doğmuş bi bebek vardı senin bebeğinmiş
bende baktım aradım imza iyiye yorumlanırmış elde edilmesi güç bir başarı olarak yorumlanırmış
hemen annemi aradım dua et anne böyle böyleymiş benimde adetim 3 gün gecikti inş rabbim sana malum etmiştir inş kızım dualarım kabul olmuşturda allah rüyamda müjdelemiştir dedi.

canım hemen vücut sıcaklığına baksana...normalde vücut sıcaklığın kaçsa biraz yüksek olması lazım hamilelikte...benim sıcaklığım normalde 36.1 dir.adetimin önceki günlerinde 35.8 lere düşer...adet günümde de 35.5 olmuştu...ben böyle test ediyorum bıktım çünkü idrar testinden falan...

rüyamda yumurta topluyordum dedin ya canım annem de hamileliklerin de hep yumurta topladığını görürmüş hamile olduğunu hisseder gibi oldum bir an inşallah hislerim doğru çıkar. eğer hamileysen buraya yaz olurmu. o zaman diyeceğim rüyada yumurta= hamilelik:)))

rüyamda yumurta topluyordum dedin ya canım annem de hamileliklerin de hep yumurta topladığını görürmüş hamile olduğunu hisseder gibi oldum bir an inşallah hislerim doğru çıkar. eğer hamileysen buraya yaz olurmu. o zaman diyeceğim rüyada yumurta= hamilelik:)))

aynn cnm bnde rüyamda ya kucağmda bebek yada karnımda gördüm ama hepsi sadece rüyada kaldı :) işnlh bu ay tersi çıkar dediğin gibi tatlım arttık senden hamileyim demeni hamilelik haberi almayı bekliyorum :) ya bitanem özelden msj gnderemiyorum sana özel mesjlarn birikmiş herhalde silersin onlrı cnm sildkten snra gnderirim sana :) muck :)

oy cnm benim bende snein hamiş kalmanı çok istiyorummmmm inan bu ay bisüre gelmeidn foruma merak ettim noldun diye:)
inş hep birlikte hamiş oluruz dua ediyroum sürekli:) rabbim isteyen herekese nasip etsin:)
msj kutumu boşalttım balım:)

canım hemen vücut sıcaklığına baksana...normalde vücut sıcaklığın kaçsa biraz yüksek olması lazım hamilelikte...benim sıcaklığım normalde 36.1 dir.adetimin önceki günlerinde 35.8 lere düşer...adet günümde de 35.5 olmuştu...ben böyle test ediyorum bıktım çünkü idrar testinden falan...

canım inan idrar testlerinden bende bıktım nefret ettim hatta tek çizgiyi görmekten
ama vucut sıcaklığımı bilemicem hiç ölçmedim şimdiye kadar hani yüksekte hissedmiyorum yani
ama bakalım öyle bi sıcaklık hissedersem ölçerim teşekkür ederim.

tamam canım gebeysem eğer yazacağım inş hislerin doğru çıkar ve o zaman burdan ilan ederiz rüyada yumurta görmek gebeliktir diye:9:

ben akşam rüyamda kirpik taktığımı gördüm netten araştırınca hayırlı evlada işarettir yazıyo bebek istiyorum benim içinde dua edin arkadaşlar :)

Back