- 19 Temmuz 2011
- 142
- 0
- Konu Sahibi saranhaeyo
Allah gönlünüze göre versin kızlar,RABBİM mart ayında hepinizin bedenine bi can koysun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünüze göre versin kızlar,RABBİM mart ayında hepinizin bedenine bi can koysun inşallah
bende dört aylık hamileyim canım,bende bebiş isterken bu topiclere çok bakardım,sizi çok iyi anlıyabiliyorum,evlat bambaşka bişi,o yüzden dualarım bütün anne olmak isteyenlerle...
Allah razı olsun tatlım.bizi unutmadığın için çok sağol Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minişi de bahtından güldürsün İnşaallah.
Allah razı olsun tatlım,mart ayı uğurlu ayınız olur inş,bide şunu diyim arkadaşım ben hamile kalmadan bi ay önce namazlarımdan sonra 'RABBİ HEB Lİ MİNESSALİHİN(saffat/100.ayet)ayetini okudum çokça,içten bişekilde ve hemen hamile kaldım Allahın izniyle,dua et ve yumurtlama günlerini iyi ayarla tatlım...
canım hoşgeldin aramıza bat kaç yazarsan listemize eklerim:))
canım umarım yanılıyorsundur da bize güzel haberler verirsin:))
Allahım mübarek cuma gününün ve Peygamberimizin (Sav.) yüzü suyu hürmetine isteyen herkese aklı başında sağlığı yerinde eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et.bize senden başkası yardım edemez dualarımızı geri çevirme Yarabbi AMİİİİNNNN
selamün aleyküm arkadaşlarım nasılsınız ben bi kaç gündür yoğunluktan giremiyordum bu akşam açaabildim eve yorgun argın geliyorum bazen de diyorum bu kadar işin içinde bi çocuğa nasıl bakacağım diye hayırlısı böle diye ama RABBİM büyüktür verir bi kolaylığını inşallah buna inanıyorum ve RABBİME tevekkül ediyorum hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin ama bebişim olmasını da çok istiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra bu isteğim iyice arttı RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin başkalarına bakıtmasın hepiniz ALLAHA EMANET OLUN
Umudumuz Mart Ayı Diyenler:))
Maşaallah listemiz kalabalıklaşıyor yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım herkes güzel haberler verir ve hep birlikte mutlu oluruz:))
Allahım kimsenin gözünü yolda kucağını boş bırakma hayırlısını ver AMİİİİNNNN