- 8 Ocak 2012
- 99
- 2
- Konu Sahibi saranhaeyo
arkadaşlar adet oldum demiştim biraz farklıydı adetim.kahverengi koyu biraz.şimdi bitti gibi test yatım idrar testi çift çizgi çıktı.böyle birşey olabiklir mi hamilemiyim değilmiyim yoksa düşük mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hamile olabilirsin idrar testlerinde düşük falan olduğu zaman çıkmıyor diye biliyorum ama sen bi dr a git ve bi kan tahlili yaptır inşallah bebiştir:)arkadaşlar adet oldum demiştim biraz farklıydı adetim.kahverengi koyu biraz.şimdi bitti gibi test yatım idrar testi çift çizgi çıktı.böyle birşey olabiklir mi hamilemiyim değilmiyim yoksa düşük mü
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri ( off
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri ( off
Umudum mart ayı değil artık test yaptım ve negatif,henüz adet olmadım ama karın ağrım ve ince lekeli akıntım başladı bu ay daha ikinci denememizdi ama ben yine de doktora gideyim yaa böyle belirsizlikle kafayı yiyorumm..
arkadaşlar hamileyim.beta 6300.üstüne görme olmuş.ama bir de kistim çıktı.doktorum gebeliğe bağlı bişey yapmaya gerek yok dedi.kahverengi akıntımda devam ediyor fitil ve coraspirrin verdi.inşallah bu seferde boş kese değildir.
vaaaaaaaaayyy hayırlı olsun tatlım yaa çok sevindim inşallah değildir daha önce böyle bişey yaşamışmıydın???