ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.boş gebelikten.ilk adetten sonra hiç korunmadık ama daha olmadı.adetim bugün bitti.inşallah bu ay hamile kalırım
canım yaa aynı dönemlerde düşük yapmışız çok zordu yaa çok kötü günler geçirdim elhamdülillah atlattım artık hele düşükten sonra kürtaj olmak ayrı bi sorundu çok küçüktü benimki 3-4 haftalık kürtaja gerek yoktu ama kan değerim düşmediği için kürtaj yaptılar bende hiçç korunmadım diyemem ilk ay korunduk daha sonra bizde korunmadık insan o bebeğin mutluluğunu hazzını bi kez yaşayınca hemen tekrar olsun istiyor ama maalesef bende kalamadım ama bu ay bıraktım hiç bişey hesaplamadım yumurtlama dönemi adet dönemi vesaire demekki zamanı var diye düşünüyorum her zaman dediğim gibi RABBİMİN bi bildiği vardır:) sende fazla sıkma canını tatlım bununla yaşamak zorundayız... sen düşüğünün sebebini araştırdın mı??? ben kan pıhtılaşması için kan verdim ama sonucu hala almadım..
vallahi bilemiyorumki doktorund edigi bu
bebek yerlesmeye calisiyormus....ultrasyonda bir siyah nokta gördü kan degeim hcg 263 dedi cok erken iki hafta bekliycez adet olursam düsük yapdim ama olmaz isem ultrasyona bakacak yine...
tamam canım yerleşme kanaması oluyor ama dr da çok kötü konuşmuş düşerse falan diye yani değerin o kadar düşük değil ki baya yüksek inşallah bişey olmaz canım ALLAHA EMANET OLUN SENDE MİNİŞİN DE:)
slmlar günaydınlar
benim umudum artık nisana kaldı
bu ay düşük yaptım
hayırlısı Allahtan kendi kendime bekliyorum
nisanda güzel haberimi inşallah
hayırlısı bakalım
CANIMM BENİMMMM MORALİNİ HİÇ BOZMA YANİ SÖYLEMEK KADAR KOLAY OLMUYOR YAŞAMAK CANIM BİLİYORUM AMA RABBİM BÜYÜKTÜR HAYIRLISI ÖYLEYMİŞ DEMEKKİ NE YAPALIM BÜYÜKMÜYDÜ CANIM BEBEĞİNİN HAFTASI ÇÜNKÜ BÜYÜK GEBELİKLERDE DÜŞÜKTEN SONRA BEKLEMEYİ TAVSİYE EDİYORLAR YA ONDAN DEDİM GERÇİ SENİN İÇİN NEYİN EN DOĞRU OLDUĞUNA KENDİN KARAR VERİYORSUN..