- Konu Sahibi saranhaeyo
bende bat 19 mart :))umutluyum arkadasım inşallahhh hayırlı haberı alırız
3 kişi olduk 19 martt sizler kaç günde bir oluyorsunuzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bat 19 mart :))umutluyum arkadasım inşallahhh hayırlı haberı alırız
3 kişi olduk 19 martt sizler kaç günde bir oluyorsunuzzz
hayirli günler, bende araniza yeni katildim, adetime 9 gün kaldi, gecen ay 10 gün gecikmeli geldi, bakalim bu ay nasil olacak? 6 aydir korunma hapini birakdim, simdi son iki ayrdi düzensiz adet oluyor, rahim kendini haziriyormus diye duydum arkadaslardan, simdi 4 gün önce iliskiye girdikden bir gün sonra su gibi seffaf bir akintim oldu bu iki gün sürdü, simdi bir kac gündür bellerim agriyor bacaklarim uyusuyor sanki memein ucu biraz mor gibi hassas, ve arada kasiklarim agriyor simdi otururken bile bacagim uyusuyor...migde bulantim bir iki kere oldu, ve gazim var.....bu ikinci cocugum olacak insallah bir kac aydir ugrasiyoruz insallah bu sefer tutar...
gunaydinlar.. benimki 28 gun ama gecen ay 29 oldu.insallah kirmizilari gormeyiz.
inşş canım görmeyizz:)) son 8 günn hadi hayırlısı.. sende herhangi bi belirti var mı??
canım sen böle moralini bozarsan olmaz ki ama moralleri bozmak yok sürekli kafanda onunla da yaşama hayatı akışına bırak bakalım zaman sana ne gösteriyor benim de bel ağrılarım hafif hafif karın ağrılarım başladı gününden erken gelecek heralde yine ama olsun üzülmek yok kırmızıları görene kaddar umudumuzu yitirmiyoruz
merhaba beni bilen biliyor 8 aydır bu sayfadayım olur olmadık işler çıktı her ay hüsrana uğradım... en sonunda kendimi yi bir doktorun eline bıraktım. araştırmalar sırasında benim pcoslu olduğumu söyledi.hsg çektirdim.tüplerim tertemiz çıktı allahıma bin şükürler olsun.bu ay klomene başladım bitti bugün kontrole gittim 3 adet yumurtam oluştu. 17 mm şu anda.pazar pazartesi salı ilişkiönerdi.iğne vurmıycam yumurtalar güzel dedi kendliğinden çatlar dedi... eşinde sorun yoksa(beyefendi sperm testi yaptırmadığı için) hamile kalabilirsin dedi...23 mart bat tarihim...3 yumurta eğer döllenirse çoğul gebelik oluşur mu? klomenle hamile kalan var mı daha önce ben çok umutluyum kızlar...hiç olmadığım kadar...
şu anda glifor folbiol coraspin eutyrox kullanıyorum...
dualarımız hep bizimle olsun! hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
kızlar beni listeden çıkarır mısınız
malesef regl oldum
yok bana ilac vermedi, dedi arada olur böyle dedi, vücud hazirlaniyor dedi, bende o yüzden üsetelemedim, ama yine böyle olursa gideceim doktora, simdi bir bel agrim var kalcam kasiklarim cok agriyor sanki bicak sapliyorlar, gazim var iki gün öncede grip oldum...bakalim hayirlsi insallah...
Benim de adet tarihim bugun, ya da en gec yarin olmali. Diger gunler atesim 36.5-36.6 yken bu sabah 36.3e dustu. eli kulagindadir malesef bekliyorum kirmizilari
gunaydinlar tam bir belirti hissetmiyorum ara sira karnimda hafif kasilmalar var sen ne durumdasin
kizlar bugun kirmiziyi gordum moralim bozuk
çook umutluyım yine beni de ekleyin batım 16 mart. hiç bi belirtim yok sadece belim çook ağrıyo ve göğüslerim şiş. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...