- 2 Ekim 2011
- 1.025
- 0
ayyyy çok güldümm onu bnmkide yapıo ne konuşuon dioo çatlıo meraktan gizli gizli okuyoooşimdidee arkamdaa gizliden okumaya çalışıyor meraklı köftee:)) nick alıp üye olacakmış yorum yapacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy çok güldümm onu bnmkide yapıo ne konuşuon dioo çatlıo meraktan gizli gizli okuyoooşimdidee arkamdaa gizliden okumaya çalışıyor meraklı köftee:)) nick alıp üye olacakmış yorum yapacakmış
slm cnm bnde kullanmıştım dostinex ama tekrar yükseldi...
zaten ilacı bırakınca gene yükseliyor...
ama hayıt suyu içiyorum
prolaktin yüksekliği için...
10 gündür falan kullanıyorum...
şimdidee arkamdaa gizliden okumaya çalışıyor meraklı köftee:)) nick alıp üye olacakmış yorum yapacakmış
ayyyy çok güldümm onu bnmkide yapıo ne konuşuon dioo çatlıo meraktan gizli gizli okuyooo
benimki de okur :))
ama üye olma gibi bi merakı yok çok şükür
gosde nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor...inşallah her şey yolundadır..
slm cnm bnde kullanmıştım dostinex ama tekrar yükseldi...
zaten ilacı bırakınca gene yükseliyor...
ama hayıt suyu içiyorum
prolaktin yüksekliği için...
10 gündür falan kullanıyorum...
:))) hakaten meraklı köftelerrrr yaaaa :))ayyyy çok güldümm onu bnmkide yapıo ne konuşuon dioo çatlıo meraktan gizli gizli okuyooo
aa hep aklıma gelmiştir acaba kadın nikyle girmiş bi erkek varmıdır diye(
ayyyy çok güldümm onu bnmkide yapıo ne konuşuon dioo çatlıo meraktan gizli gizli okuyooo
oflucum prolaktinin kaç çıkıyor genelde?
oyy canımm benim saoll bulantılarım ve kusmalarım çok fazla canım ama onun dışında iim yarın doktotra gidicem bebişimin kalp atıilarını görmeye inşş görürüm sen nasılsınn nasıl gidio canımm ???
tabiki canım hoşgeldin...
canım en son sınırdaydı 3 ay önce işte... 26 çıkmıştı...
okusun okusun birşeylr öğrenirler işte
ewt canımm yhaa ama çokk komik oluyolarr yhaaa ::))) hakaten meraklı köftelerrrr yaaaa :))
çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına..bulantılarında 3.aya kadar geçecektir sabır cnm..
inşallah minik kalbinin sesini de duyarsın bebişinin..allahım sağlıkla kucağına aldırsın tatlım...
ben mi..5.ayım bitti gözdecim.gelmedi bebeğim..bekliyorum canım elimden geleni yapıyorum..ve bekliyorum..
kırmızılar gelince üzülüyorum sonra yeniden umut...
umarım bu bir kısır döngüye dönüşmeden gelir bebeğim canım beklemedeyim hala...
26.13 çıktı ben gunume daha 4 gun kala gıttıgım ıçın haftalık degıl daha benım melegım 4 ya da 5 gunluk senın degerın kaç çıktı bebegın ne kadarlık
gebeliğe engel olacak kadar değilmiş kafana takma prolaktini ..... bende sandım 90 -100 lerde...
hapsuu arkadaşımm ve eddacev arkadaşımm gözünüz aydınnn allah sıhhatle kucağınıza almak nasip etsinnn bendee bugün yine idrar testinde pozitifi gördümmm diğerinde daha belirgin olarak cmt günüde kan vericemm hamileyimmmmm