yapma canım yaa... günümüz aynıymış
bende bugün oldum ve çok ümitliydim ... offfffffffffff offfffffffffffff
ilk kez bu ay denedim.. hayırlısı bakalım..
gelecek aya inşallah cnm ben 1 yıldır korunmuyorum ama olmuyor gelecek aya inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma canım yaa... günümüz aynıymış
bende bugün oldum ve çok ümitliydim ... offfffffffffff offfffffffffffff
ilk kez bu ay denedim.. hayırlısı bakalım..
canım hamileliği düşündüğüm ay doktora gittim ben.muayene için..kan testi de yaptı tabi gitmişken her şey normal çıktı şükür..bence gidilmeli içinin ferahlaması için ama tabi sen bilirsinbebiş olsun die extra bişi yapçakmısınız kızlar:):)ya bide bişi sorcam doktora gidip hormon testi falan istesemmi acaba yaparlarmı erkenmi yada 2 ay bitçek bizim ewleneli
canım antibiyotik kullandım kanımdaki o dediğin hormonu etkiler mi acaba ? yani test sonucunu etkiler mi kullandıgım antibiyotikler ? birazdan yapacam bende.inşallah hayırlısı olur
bebiş olsun die extra bişi yapçakmısınız kızlar:):)ya bide bişi sorcam doktora gidip hormon testi falan istesemmi acaba yaparlarmı erkenmi yada 2 ay bitçek bizim ewleneli
soğuk algınlığı için kullandıgım ilaçlar idrar testini sonucunu etkiler mi acaba kızlar ?
Bu arada bu tarz soğk algınlığı ılaçları hormonları etkilemez diye biliyorum. bende hormon testi yaptırmadan 1 gün önce gripin almıştım ama sorun olmamıştı içini ferah tut
gelecek aya inşallah cnm ben 1 yıldır korunmuyorum ama olmuyor gelecek aya inşallah...
Günaydın kızlar,
Maşallah hangi ara topic açtınız hangi ara bu kadar çok mesajlaştınız 2 saattir okumaya çalışıyorum sonunda bitirebildim. Umarım bu topic herkes için güzel haberlere vesiledir.
Bişi sorucam.. 2 gündür belimde bir ağrı var sanki regl olucakmışım gibi ağrıyor yumurtlama döneminde böyle ağrılar oluyormuydu ?
Bu arada BAT 16 Kasım listeye beni de ekleyin umarım bu son ekleyişimiz olur :))
of ya benim netim hala yok kızlar ondan burayı iş günlerinde yarım saat bakabiliyorum
neyapıyosunuz kasım için çalışmalar nsl gidiyor ben dün başladım ovulasyona..doktor 10.gün ile 18. gün arasında düzenli 1 gün arayla olun dedii..
ben 9.günden başladım 1.gün ara ile deniycem bakalım bu ay pek bi düzenli olcak allahtan aksilik çıkmassa :)çok sallamıyorum bu ay gecen ay çok üzülmüştüm..rejime başladım yürüyüş falan yapıyorum hamile kalacagım yok bari zayıflayayım:)
ben bu ay akıntım erken gelmeye başladı.. gecen ay 10 gün gecikmişti regl sanırım ondan bu ay düzenim bozuldu gibi geliyor..ondan riske atmadan düzenli birlikte olmam lasım offf bu düzenli şey yapmada sinir ediyor beni yaf:)
günaydın,
kızlar yeni bat 28 Kasım.
kızlar adetıme 10 gun var ama bugn kasıgıma batma hıssı geldı arkasına akıntım oldu kırmızılar erken geldı dıye tuvalete kostum megerse sugibi akıntım olmus sırıl sıklam oldum. bu ne sımdı ya.. inşallah kasımda hepimizden güzel haberler gelır gunler gectıkce heycanlanıyorum ben. ama dusunmemem lazım sonra uzuluyorum cok.