- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende kötü gelin olabilirim hiç sakıncası yok ama ben onların yanındayım onları yalnız bırakmadık bu onların duasını almamıza yetiyo isimlerini koymazsak dualarını geri almazlar demiiii şimdi mutlular ayrıca isimleri olmazsa üzülmezler yaaa yok iyilerdir onlarlar
kızlar bişi sorcam yeni gelin olup bebegi oldunda kız yada erkek kayınvalidesinin ve kayınbabanın ismini koymayı düşünenler varmı ben koyucam ilk gelinim ya gönllüleri olsun
sen onların kucağına bebişi ver onlar sanmıyorum öyle şeylere baksınlar:1rolleyes:
kızzzlaaaarrrrr nereye kayboldunuzzzz yaaaaaaa klava: klava:
yok bencede hiç koymayı düşünmem bende kendi annemin babamın isminide istemem hatta mümkünse tanınmadık birilerin isimleri olsun değişik isimler seviyorumm fikirlerini alırım sorarım ama eşimle ben istersek onu koyarız
Öyle canım valla zaten kayınvalidem bakacak allahda işde eve yakın öğlen yemeklerinde eve gidem süt pompası alacağım elektrikli sağarım onunla bebişim anne sütüyle büyür benim tüm planlar hazır bir bebişim yok ortada
günaydın canım kendini bu kadar yıpratma olacak hepimizin bebişi bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olacak ama olacak :teselli:
canım allah bıran once bebiş versın sana ve bizlerede tabiii...ooooo baksana butun planlar yapılmıss.........
cnm ya üzülme herşey bizler için allah sağlık versin olacaktır mutlaka sıkıntıya sokma %100 düşünce gücü kızlar hepimiz hamiş kalcaz diyelim öle olsun allahın izniyle
kızlar ya normalde ben 27-28 günde bir adet olurdum.bu ay 30 gün sürdü hangisini baz alacağım ben şimdi bu ayki yumutlama tarihimi hesaplarken
bak şimdi gebelik yaz google orda gebelik org var
hesaplayıcılara gir orda son 3 aylık adet tarihini yazacak ordan bulabilirsin
eğer yapamazsan son 3 ayını bana yaz ben bakayım hayatım