- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
canımsın kız sen benim deli sana hiç kızabilirmiyim ben:1hug::1hug:
canıım sağol yaaaaaaa valla bana bir iyi geliyorsunuz ki bebeği takmıyorum hiç kafama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsın kız sen benim deli sana hiç kızabilirmiyim ben:1hug::1hug:
canım kist tadavin bu ay sonlanır büyük bir ihtimalle sende temmuzda hiş kalırsın :teselli::teselli:
beni burda lafa tuttunuz şimdi uçağımı gönderiyorum gelin bana yardım edin bakalım:roflol::roflol:
tamam hadi bekliyorum ben ilk beni alın ben diğerlerini toplar gelirim:roflol::roflol:
inş. kız artık istiom bebiş kocamada diom doğum kontrol verdi diye bak ben sana demiştim iç ilaç die sen koca sözü dinlemiyosun diosırnaşık şey bakalım ben zamana bıraktım kocam ne zaman derse bende ozaman isticem artık
kızlar ben geldim doktordan kistim varmış ondan adet olamamışımm bebiş falan yok yani kızlar ayrıca doğum kontrol hapı verdi ondan bebiş hayalim erteledi
ne tarif isterseniz ben veririm kızlarr....becerikli hatunumdur velhasıl
kızlar ben geldim doktordan kistim varmış ondan adet olamamışımm bebiş falan yok yani kızlar ayrıca doğum kontrol hapı verdi ondan bebiş hayalim erteledi
kızlar 1saat bir ara veriyorum üzülerek sizlere
canım gecmısolsun üzüldüm senın adına ..inşlallah kısa zamanda calısmalara geri dönersın..temmuz ayı sana ugur getırır
ben geldim kimsecikler yok amaaaaaaaaaaaaa