Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar peki kişisel mesajlaşma nasıl açılıyor
CADIARZU
CADIARZUCADIARZUhııımmmm daha önce hiç denemedim ben arkadaşlar daha bilmediğimiz çok sey var yaaaaaaaa:uhm:
evet ya neyse zamanla öğrencez artık kızlar hasta oldum sandım koştum wc ye ne göreyim gene hafif kahvelik :1shok:
evet ya neyse zamanla öğrencez artık kızlar hasta oldum sandım koştum wc ye ne göreyim gene hafif kahvelik :1shok:
esma kıyamam kız sana anneni yorma şimdi yemiş kadar oldum aşkım sağol ama hamile kalırsam o zaman isterim
şimdi ye bir tadına bak seversen hamile oluncada gönderirim zaten mantı doluyum geleyim diyene kadar senin hamile haberinde yaklaşmış olur a.s
kızlar geçen ay yaşadığım belirtileri hatırlıyormusunuz göğüs ağrısı hassasiyet felan onlar yok şuan oysaki geçen ay 20gün önceden başlamıştıfisfisfis
bizim gelin hamile olduğu zaman ondada hiçbir belirti yoktu :içelim: inşş.. sendede öledir
peki özel mesajdan adressi gönderirim
peki özel mesajdan adressi gönderirim
ya sabahta dedim umudum yok aman kafamada takmayacağım zaten olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım olursada süprizzzzzzzzz olur:dance:
tamam canımmmmmmmm:1hug:
olur olur inş. çin takvimine bakıyormusunuz bu ay hamileysen ne oluyo cinsiyeti gerçi sağlıklı olsun o önemli değilde merak ettim benimki erkek gösteriyo
aşkım aşkım özel mesaj alman kapalı açman gerekiyor